Turizm Ormanı destek bekliyor: Hedef 100 bin ağaç!

Turizm Ormanı destek bekliyor: Hedef 100 bin ağaç!

ABONE OL
14:55 - 23/01/2021 14:55
Turizm Ormanı destek bekliyor: Hedef 100 bin ağaç!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

2019 yılında toplam 79 yangında 72 hektar ormanını kaybeden Hatay’da, 2020 yılının Ekim ayında ise 300 hektar orman kül oldu. Milyonlarca ağaç yok oldu, binlerce hayvan yaşamını yitirdi ve yaşam alanlarını kaybetti, dünyanın akciğerlerinden biri daha söndü, geleceğimiz yandı… Hatay’da yok olan ormanları geri getirmek mümkün olmasa da yeni bir orman yaratmak, geleceğe hep birlikte nefes olmak mümkün!

Bu bilinç ile Türkiye’nin önde gelen 17 turizm sivil toplum kuruluşu el ele vererek “Turizm Ormanı” Projesi’ni hayata geçirdi ve 2020 yılının Kasım ayında Orman Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Hatay’da kül olup giden ormanları yeniden yeşillendirmek için hedef 2021 yılında 100 bin ağaç olarak belirlendi. Proje yürütücüleri ve ortakları, tüm Türkiye’ye ve doğaseverlere sesleniyor ve herkesin desteğini bekliyor.

Turizm Ormanı’na siz de kendiniz ve sevdikleriniz adına bir fidan bağışlayabilir, daha yeşil bir Türkiye için destek olabilirsiniz. Çünkü birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok!

 Turizm Ormanı’na kısa mesaj yoluyla destek vermek için;

TURIZM ORMANI yazıp 2026‘ya gönderebilirsiniz.

(Bir SMS bedeli 2 (iki) fidan olmak üzere 20 TL’dir)

Turizm Ormanı hesabına para transferi yoluyla destek vermek için;

OGEMVAK Turizm Orman Hesabı

Ziraat Bankası IBAN: TR 6500 0100 0799 3558 6221 5099

(1 (bir) fidan bedeli 10 TL’dir)

Turizm Ormanı’na kredi kartı ile çevrimiçi bağış yapmak için;

home

Turizm Ormanı Projesi’nin ortakları: TÜRSAB, TÜROFED, TÜROB, TTYD, TUREB, TURYİD, SKAL, TUADER, POYD, TUROYD, THTC, TAŞPAKON, TAFED, TURDER, TUYED, I-MICE, İstanbul Doğa Sporları Kulübü.

Turizm Ormanı Projesi’nin destekçileri: Hotel Linkage, CAB Grup, Turizm Aktüel

Resim: © TUADER

TOUREXPI tarafından geçilen Turizm Ormanı destek bekliyor: Hedef 100 bin ağaç! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Turizm Ormanı destek bekliyor: Hedef 100 bin ağaç! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Turizm Ormanı destek bekliyor: Hedef 100 bin ağaç! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.