Troller haysiyetsiz, ahlaksız, vicdansız tipler

Troller haysiyetsiz, ahlaksız, vicdansız tipler

ABONE OL
15:40 - 11/02/2022 15:40
Troller haysiyetsiz, ahlaksız, vicdansız tipler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Namık Koçak: Troller haysiyetsiz, ahlaksız, vicdansız tipler video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Namık Koçak: Troller haysiyetsiz, ahlaksız, vicdansız tipler videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Benim derdim Türkiye”de yaşayıpta AKP oy veren beyinsizler değil. Benim derdim kendisi avrupa ülkelerinde Demokrasinin hazını alarak Refah düzeyi yüksek sıkıntısız bir Hayat sürdürürken AKP oy veren vatan hainleri şerefsizlerdir. İşte bende bu Vatandaş gibi onlara nokta nokta nokta… https://www.youtube.com/watch?v=U98EykR7bJ8

    İşte onlara benim iki çift sözüm var. Elektrik, Doğalgaz, Ekmek, Sebze, Meyveleri geçtim. Zira ben Müslümanım diyen O dindar görünen iki yüzlü münafık akılsız beyinsizler, şimdi Ramazan geliyor diye sofraların vazgeçilmezi olmazsa olmaz Baklava’nın kilosu 350 TL olduğundan haberleri olmadıklarını hatırlatmak isterim. Kendilerini sormak isterim. Şimdi ülkenin geldiği bu durumdan memnunmusunuz hoşnutmusunuz? Yok yok bu kadarda değil, kadın erkek genç yaşlı ne kadar AKP oy veren varsa, şimdi hepsi uçkuruğuna kına yakmasını isterim. Allah hepinizin belanızı verir inşallah. Neden mi? Tüyü bitmemiş yetimin, Pazardan alış veriş yapamayan soğukta evinde battaniyeye sarılan Dul, Yaşlı’nın, ve Kul hakkı yiyenlere yol verdiğiniz için, onları savunup koruduğunuz için, Ülkenin hazinesini boşaltmalarını sebep olduğunuz için…… bunu böyle çoğaltabiliriz.
    Ben şunu söylemektende geri kalmam. Oysa ben sizlerden çok daha inançlı, Hak hukuk adaletli bir Mümin olarak hassasiyetle yaşayan, Kul hakkı yemeyen bir Müslümanım. İşte aynen bu vatandaş gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=BijoNrMkOgs doğruları konuşun, doğruları söyleyin, halen taptığınız Putları savunmaktan kaçının uzak durun, zira Allah herşeyi ama herşeyi eğriyi doğruyu görüyor.
    Oysa avrupalı Türkler daha düne kadar sözü özü bir, saf temiz güvenilir insanlardı. Ancak avrupalı türkler tarihte hiç bir zaman, 20 yıldır bu AKP döneminde olduğu kadar kahpe dönek olmamışlardı.

    Yanıtla
    +0
    -0