TİAD iki toplum için kolları sıvadı

TİAD iki toplum için kolları sıvadı

ABONE OL
23:16 - 28/11/2019 23:16
TİAD iki toplum için kolları sıvadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa Metropol Bölgesi, Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği (TİAD) Yönetim Kurulu ve danışman eski Başkanları, önümüzde ki dönemde hayata geçirilecek faaliyetlerin programı için buluştu.

Toplantıdan çıkan sonuç bildirgesine göre TİAD, önümüzde ki dönemde özellikle eğitim, entegrasyon, iş verenlerine ve yatırımcılara teşvikler, seminerler ve toplumsal faaliyetlere ağırlık verileceği gibi 2020 de gerçekleşecek olan belediye seçimleri doğrultusunda metropol bölgemizde ki, Türk ve Alman toplumunu bilgilendirme ve seçimlere mobilize etme amaçlı girişimlerde bulunacak. Yeni etkinlikler için sıkı bir çalışmaya girilecek.

BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDECEK

TİAD ‘ın her iki toplumu bir araya getirme, bilgilendirme ve iki toplum arasında ki diyaloğu pekiştirme anlamında aktif yer alacağını belirten TİAD Yönetim Kurulu ve eski danışman Başkanları, „ TİAD’ın yıllardır süre gelen Alman kurumları ve iş ortakları ile inovatif girişimleri de ortak toplumumuz adına gelecekte daha fazla ivme kazandıracaktır. Yeni yıl girişim programı yakın zamanda basın ve sosyal medyada yayınlanacaktır“ şeklinde konuştular.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.