“Tez elden 104 amiralden özür dilenmesi gerekir”

“Tez elden 104 amiralden özür dilenmesi gerekir”

ABONE OL
16:11 - 27/03/2022 16:11
“Tez elden 104 amiralden özür dilenmesi gerekir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Rusya- Ukrayna savaşıyla ilgili “Maalesef Türkiye bir çaresiz eylemsizlik içinde durmaktadır, kıvranmaktadır.” dedi. Özel, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Rusya-Ukrayna savaşı çerçevesinde gelişen olaylarla ilgili TBMM Genel Kurulunda genel görüşme taleplerine bugün karşılık aldıklarını ifade etti.

Özel, şunları kaydetti:

Hulusi Akar’a çağrımız şu: Gidip yurtdışında bu dönemde Montrö’yü anlatmak kolay ama geçen sene Türkiye’de birileri Montrö’yü tartışmaya açıyordu, Şentop dahil. Montrö tartışmalarına ‘durun ne yapıyorsunuz? Türkiye için çok önemli bir anlaşmadır’ diyen 104 emekli amirali, Hulusu Akar’ın uyguladığı kararlarla orduevlerine sokmuyorlar, lojmanlarını boşalttırıyorlar; etmedikleri hakaret, yapmadıkları kötülük kalmadı. Bu kriz, bütün dünya önünde Montrö hassasiyetinin haklılığını ortaya çıkardı. Tez elden 104 amiralden özür dilenmesi gerekir, haklarının iade edilmesi gerekir. Bu yargılama saçmalığını da bir an önce son bulması gerekir.

 

Karantina TV tarafından geçilen “Tez elden 104 amiralden özür dilenmesi gerekir” video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Tez elden 104 amiralden özür dilenmesi gerekir” videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.