Teksas’ta Toplu Silahlı Saldırı: En Az 13 Yaralı

Teksas’ta Toplu Silahlı Saldırı: En Az 13 Yaralı

ABONE OL
19:06 - 13/06/2021 19:06
Teksas’ta Toplu Silahlı Saldırı: En Az 13 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Teksas’ın eyaletinin idari merkezi Austin’de düzenlenen silahlı saldırıda ikisi ağır en az 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

Emniyet yetkilileri, saldırganın henüz yakalanamadığını açıkladı.

Austin Emniyet Müdürü Joseph Chacon, saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şu an halkın güvenliğine yönelik bir tehdit yok diyemem çünkü şüpheli gözaltında değil” diye konuştu.

Saldırı, yerel saatle gece yarısından sonra 1.30’da kentin eğlence merkezlerinden olan 6’ncı Cadde’de yaşandı. Chacon, şu ana kadar can kaybı olmadığını söyledi.

Emniyet Müdürü Chacon’ın açıklamalarına göre, saldırının ardındaki neden bilinmiyor ancak olayla ilgili Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) terörle mücadele ekiplerine bilgi verildi.

VOA tarafından geçilen Teksas’ta Toplu Silahlı Saldırı: En Az 13 Yaralı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Teksas’ta Toplu Silahlı Saldırı: En Az 13 Yaralı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Teksas’ta Toplu Silahlı Saldırı: En Az 13 Yaralı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.