TDU`dan Alman Hükümetine teşekkür

TDU`dan Alman Hükümetine teşekkür

ABONE OL
23:56 - 14/07/2020 23:56
TDU`dan Alman Hükümetine teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk-Alman İşverenler Birliği TDU, Almanya`nın önde gelen gazetelerinden Tagesspiegel’de verdiği tam sayfalık reklam ile Federal Hükümet`e teşekkür etti.

TDU üyelerinin işletme logolarının yer aldığı teşekkür ilanda, “Sosyal devlet olma yükümlülüğünü yerine getiren Federal Almanya ve Eyalet Hükümetlerine teşekkürler” denildi.

Geçen hafta yapılan basın toplantısında, TDU Başkanı Remzi Kaplan Almanya’nın Korona sürecinde sosyal devlet olma yükümlülüğünü en iyi şekilde yerine getirdiğini, özellikle yardım paketlerinin pek çok işletme için hayat kurtarıcı olduğunu belirterek, TDU olarak Almanya Başbakanı Angela Merkel’e bir teşekkür mektubu yazdıklarını ve ilgili mektubun Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Tagesspiegel’de yayınlanacağını ifade etmişti.

14 Temmuz’da da Tagessiegel tam sayfa olarak yayinlanan mektubu, TDU üyelerinin logolarıyla okuyucularına duyurdu.

Mektubun Almanca yayınlanan metninin Türkçesi ise şöyle:

“Türk-Alman İşverenler Birliği TDU olarak, son aylarda eyalet hükümetleriyle birlikte yaptığınız benzeri görülmemiş çalışmalar için size, Federal Almanya Hükümeti’ne üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Bu Korana krizi sırasında almış olduğunuz tedbirler sayesinde, daha kötü şeylerin oluşmasını önleyebildik.

TDU Yönetim Kurulu”

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.