TDU 2023’e veda yemeğinde Tuğra Restoran’da buluştu

TDU 2023’e veda yemeğinde Tuğra Restoran’da buluştu

ABONE OL
23:30 - 22/12/2023 23:30
TDU 2023’e veda yemeğinde Tuğra Restoran’da buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TDU Türkisch-Deutsche Unternehmervereinigung (Türk-Alman İş verenler Birliği- TDU) yönetim kurulu ve üyeleri ile konukları 2023’e veda yemeğinde Tuğra Restoran’da buluştu.

Veda yemeğinin ev sahipliği yapan TDU Başkanı Remzi Kaplan ve eşi Şaziye Kaplan konuklarını restoranın girişinde her zamanki gibi Güleryüzler karşıladılar.

Organizasyonunu TDU Basın Sözcüsü Doğan Azman ve büro görevlisi Yeşim Keleşoğlu’nun üstlendiği yemekte açılış konuşması yapan Başkan Remzi Kaplan, “2023 yılında oldukça verimli çalışmalar yaparak iyi bir yıl geçirdik. Önümüzdeki yıllarda daha güzel projelere imza atacağız. Aralık ayında ilkini gerçekleştirdiğimiz, ‘‘Her şey Sizin Sağlığınız için’ başlığı altında ortopedi ve kardiyoloji sağlık alanındaki bilgilendirme toplantılarını geleneksel hale getirip, her ay farklı bir konu ve konuklarla bir konuda devam ettireceğiz. Bu etkinlikte konuklarımız, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ufuk Şentürk (Helios Klinikum Emil von Behring, Ortopedi ve Travmataloji Kliniği Başhekimi) ve Kardiyolog Hilmi Kaplan (Berlin’de iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı- Britzer Damm 63 -12347 Berlin) kendi alanlarında verdiği faydalı bilgilerin yanı sıra kendilerine sorulan soruları yanıtladılar. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Bundan sonra uzman avukatlar, bilim adamları, yazarlar, mimar ve mühendislerle, iş dünyasının saygın iş insanlarını üyelerimle buluşturacağız, bu etkinliklerimizi 2024 yılında da devam ettireceğiz. Ben sizin bu alkışlarınıza teşekkür ediyorum ve bu tempoyu yakalamışken sözü ikinci başkanım iş kadını Serap Yılmaz’a vermek istiyorum. Kendisin önümüzdeki yıl 24 Şubat’ta düzenlemeyi planladığımız balo hakkında sizi bilgilendirecek” dedi.

Ardından söz alan, TDU ikinci Başkanı Serap Yılmaz, “Şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum, inşallah yeni yıla yine böyle hep birlikte farklı etkinliklerde bir arada oluruz. Önümüzde, yeni yılda çok güzel bir etkinlik var, uzun zamandır çalışıyoruz, artık sonuna geldik. Bunu ilk defa sizinle paylaşmak istiyoruz, daha önce bu konuyu yönetim kurulu toplantılarımızda tartıştık. Şimdi sizlerde duyun istedik. Önümüzdeki yılın 24 Şubat akşamı, Berlin’de sizler için harika bir konser organizasyonu hazırladık. Çok şık bir balo düzenledik, bu baloda inanıyorum ki hepimiz hep birlikte olacağız. Sadece Türk basınının değil Alman medyasının da izleyeceği görkemli bir balo olacak. Hep birlikte olursak TDU olarak çok mutlu olacağız, lütfen termin kalenderinize not düşün ve sakın unutmayın. Gelin hep birlikte olalım ve muhteşem bir geceye imza atalım, gönlümüzce eğlenelim” diyerek, 24 Şubat 2024 akşamı TDU’nun 2024 yılı özel Balosu’na herkesi davet etti.

Yılmaz, Türkiye’den gelecek olan konuk sanatçılarla, muhteşem bir gece hazırlamak için Kaplan Group CEO’su Belgin Kaplan ile haftalar önce hazırlıklara başladıklarını söyleyerek, konuklarına çok farklı ve güzel bir eğlence akşamı yaşatacakları sözünü verdi.

Konuklar, akşamın ilerleyen saatlerine kadar usta kanun sanatçısı Önder Kıran’ın okuduğu şarkılara hep birlikte eşlik ettiler. Eşi Şaziye Kaplan ve başkan yardımcısı Serap Yılmaz ile karşılıklı göbek atan eğlenen ve eğlendiren Başkan Remzi Kaplan, kanuni Kıran’ın çalıp söylediği ‘Çile Bülbülüm’ adlı şarkıya öyle bir eşlik etti ki ‘ALLAH’ derken tüm K. Damm’daki Tuğra Restoran adeta ‘Allah, Allah’ sesleriyle inliyordu.

H&V Möbelland’ın sahibi Veli Tüfekçi’de piste fırlamak için yerinde duramıyordu. O da eşi Şirin hanımla birlikte oynayanlara eşlik etti. Veda yemeğine katılan konuklar böyle güzel bir etkinliğe imza atan TDU ekibine teşekkür ettiler. Kaynak: Berlin SES

ha-ber.com/Haber ve Fotoğraflar/Hüseyin İşlek

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.