Tanju Duman, dinleyicisiyle yeniden buluşuyor

Tanju Duman, dinleyicisiyle yeniden buluşuyor

ABONE OL
13:38 - 30/04/2022 13:38
Tanju Duman, dinleyicisiyle yeniden buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

‘’Senden Öte’’ adlı single çalışmasıyla Tanju Duman, 15 yıl aradan sonra müzik severlere merhaba diyor.

Tanju Duman Almanya`da 2009 yılından itibaren Hannover kentinin Devlet Müzik Okulu`nda eğitim görevlisi olarak görev yapmaya başladı.

2018 yılına kadar bu görevi öğrenci bölümü sorumlusu ve orkestra şefi olarak başarıyla yürüttü.

Bunun yanı sıra sanatçı, Almanya`dan yayın yapan birçok TV kanallarında kendi televizyon programlarını yıllarca başarıyla yaptı.

Hannover`de açtığı stüdyoda; bugüne kadar, Türk, yabancı grup ve kişilere 80 adet albümü başarıyla hazırladı.

Sanatçı 2010 yılında Hannover`de ki stüdyosuna video klip montaj sistemini entegre ederek, bugüne kadar klip yönetmeni olarak 400 klip çalışmasına yönetmen olarak imza attı.

Tanju Duman yorumunu ve aranjelerini kendisinin yaptığı 1996 senesinden buyana 5 albüm çıkardı ve Almanya`daki kariyerini sağlamlaştırdı.

Sanatçının bugüne kadar; Sevdanın Renkleri, Dağlar Çiçek Açtı, Ben Olaydım, Alır Başımı Giderim, Gerisi Yalan adlı albümleri CD olarak Türkiye de ve Avrupa da yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü.

Sanatçı şimdide, ‘’Senden Öte’’ adlı yeni single çalışmasıyla dinleyicisiyle buluşuyor.

Tanju Duman halen sadece kendisinin değil; Türkiye’den ve Avrupa’dan birçok yerli ve yabancı sanatçının yapımcılığını da başarıyla yapmaktadır.

Avrupa’da özellikle Almanya da klip çekme rekoru sizde 400’e yakın klip çektiniz. Bu kadar klip çekmek sizi zorlamadı mı sorusuna sanatçı söyle cevap veridi:

‘’Evet doğrudur, sanıyorum bu rekor bende. Ben Türkiye’de ve Avrupa’da birçok değerli sanatçıya klip çalışması gerçekleştirdim. Çektiğim her klip çalışmasının bir anısı ve öyküsü var.  İşte; bu öyküler her zaman benim klip çalışmalarım da ana kurgumu oluşturmuştur. Zaten, her sanatçının yaptığı albümünün bir öyküsü ve sanatsal bir derinliği var. İşte; benim işimde bu derinliği görsel olarak ortaya çıkarıp bir kurguyla klip haline getirmek. Sanıyorum bu konuda da başarımız var ki; Türkiye de ve Avrupa’da ki sanatçılar Klip yönetmeni olarak beni tercih ediyorlar. Bu da benim açımdan guru vericidir’’.

SENDEN ÖTE

Link: https://youtu.be/VY5xX_bjk3A

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.