Suudi Arabistan’a Porsche otelleri geliyor

Suudi Arabistan’a Porsche otelleri geliyor

ABONE OL
16:28 - 17/01/2022 16:28
Suudi Arabistan’a Porsche otelleri geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Suudi Arabistan’da Steigenberger Porsche Design Hotel projeleri geliştirmek ve işletmek için Turizm Bakanı ve Turizm Geliştirme Fonu CEO’su Ahmed Al-Khateeb, Steigenberger Hotels AG’nin şemsiye markası Deutsche Hospitality ile bir niyet mektubu imzaladı.

Anlaşma, Orta Doğu’daki ilk Steigenberger Porsche Design Hotel’i duyurma münhasır hakkını içeriyor.

Steigenberger’in lüks markası Porsche Design Otelleri, kusursuz Porsche yaşam tarzı tasarımını Steigenberger’in misafirperverliği ve hizmet kalitesiyle birleştirecek ve yaşam tarzı segmentinde yenilikçi bir otel konsepti sunacak. En az 150 oda, süit ve çatı katı bulunan otellerde restoran ve lounge konsepti, özel karşılama alanları ve spor salonu ve sağlıklı yaşam alanı da dahil olmak üzere birinci sınıf sağlık ve güzellik tesisleri bulunmaktadır. Konuklar ayrıca otelin kişiselleştirme, yenilik ve işlevselliğe odaklanmasıyla tutarlı olarak her temas noktasında kişiye özel hizmetten yararlanacak.

TDF CEO’su Qusai Al-Fakhri şunları söyledi: “Dünya standartlarında konukseverliği yüksek standartlarla birleştiren ve böylece yüksek kaliteli, ikonik otel projeleriyle ilgilenen yatırımcıları çeken bir şirket olan Deutsche Hospitality ile bu Mutabakat Muhtırası’nın imzalandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Suudi Arabistan’a yatırım yapın, geliştirin ve çalıştırın.

Tamamen yeni bir tür otel sunumuyla sonuçlanacak bu işbirliği sayesinde, Ulusal Turizm Stratejisinin bir parçası olarak Krallığın turizm sunumunu iyileştirmeye devam edeceğiz.”

Deutsche Hospitality CEO’su Marcus Bernhardt şunları söyledi: “Orta Doğu’daki ilk Steigenberger Porsche Design Hotel de dahil olmak üzere Suudi Arabistan’da yeni otel projeleri başlatmak için TDF ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Proje, Suudi pazarının zorlu ihtiyaçlarını karşılayacak ve krallığın lüks yaşam tarzı otel segmentinde benzersiz ve yenilikçi bir deneyim sunarak benzersiz bir konuk deneyimi vaat edecek. Suudi Arabistan’daki bir Steigenberger Porsche Tasarım Oteli, bölgeye olan bağlılığımızı ve lider bir küresel turizm destinasyonu olarak Krallık’a verdiğimiz desteği yansıtıyor.” Resim: © Deutsche Hospitality

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.