Sullivan’dan Türk Büyükelçiliğini Ziyaret

Sullivan’dan Türk Büyükelçiliğini Ziyaret

ABONE OL
10:37 - 09/02/2023 10:37
Sullivan’dan Türk Büyükelçiliğini Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jack Sullivan, Washington’daki Türk Büyükelçiliğini ziyaret ederek taziye defterini imzaladı.

Sullivan, ziyaretini Twitter üzerinden paylaştı.

Sullivan mesajında, “Türkiye’deki trajik depremlerin ardından Türk Büyükelçiliği’ni ziyaret ettim ve Amerika yönetimi adına taziye defterini imzaladım. Amerika içten üzüntüsünü ve sarsılmaz desteğini takdim eder. NATO müttefikimizle dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Antony Blinken da depremler nedeniyle Türkiye ve Suriye’deki can kayıplarının şok edici olduğunu söyledi.

Amerika’nın Türkiye’ye 150’den fazla kişiden oluşan arama-kurtarma ekibi gönderdiğini belirten Blinken, Washington’un bu konuda daha yapacakları olduğu mesajını verdi.

Savunma Bakanı Llyod Austin da Washington’da NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’le görüşmesinde bir kez daha Türkiye’deki depremde hayatlarını kaybedenler için üzüntüsünü dile getirdi.

VOA tarafından geçilen Sullivan’dan Türk Büyükelçiliğini Ziyaret haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Sullivan’dan Türk Büyükelçiliğini Ziyaret haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Sullivan’dan Türk Büyükelçiliğini Ziyaret haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.