Şükrü Boyraz “Hamburg Muhtarı” Programına Konuk Oluyor

Şükrü Boyraz “Hamburg Muhtarı” Programına Konuk Oluyor

ABONE OL
15:08 - 13/02/2021 15:08
Şükrü Boyraz “Hamburg Muhtarı” Programına Konuk Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye genelinde 65 il ve ilçelerde örgütü bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanlığı ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu yönetim kurulu üyeliği görevini de sürdüren Şükrü Boyraz, 14. 02. 2021 pazar günü Almanya saatiyle:15:30- Türkiye saatiyle: 17:30’da “Hamburg Muhtarı” dobra dobra TV programına konuk oluyor.

TSD 1960 YILINDA KURULDU

1958 yılında Cerrahpaşa Hastanesi’nin karşısında ki mahallede Ali paşa kahvesinde gününü geçiren Nafi Tuna, Cenani Çalışan ve birkaç arkadaşı tarafından önceki adı Felçliler Derneği olarak kurulan ve 1960 yılındaki genel kurulunda adı,  TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ olarak değişen kurumun başkanlığını yürüten, bilgi, birikim ve deneyimleriyle Engelliler hareketinde herkesin Şükrü abisi olarak tarihe adını yazdırmayı başaran Şükrü Boyraz,  katılacağı televizyon programında Türkiye’deki engelli sorunlarını dile getirecek.

32 yıldır aralıksız olarak, çevresinde “efsane başkan” sıfatıyla görevde olan ve göreve geldiği tarihte, ülke genelinde 18 şubesi bulunan TSD’yi bugün itibarı ile 65 şube, iki temsilcilik ve 217 bin kayıtlı üyeye yükselten Şükrü Boyraz “Hamburg Muhtarı” programında, dört dönem SPD Altona Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan siyasetçi Behçet Algan ile Gazeteci Ali Akdemir‘in konuğu olacak.

TSD Genel Merkezinde, Genel başkan vekili olarak Gürkan Canol, Genel Sekreter Yılmaz Demirel (İBB belediye meclis üyesi) ve Hukuktan sorumlu başkan yardımcısı görevini ise, şu an aynı zamanda Avcılar Belediye başkanı olan Avukat Turan Hançerli yürütmektedir.

PROGRAMI İZLEMEYİ SAKIN UNUTMAYIN!

14 Şubat 2021. Pazar Günü, Almanya saati 15:30 / TSİ 17:30’da yayınlanacak olan programın değişmeyen gündem konularından bir tanesi yine ‘Kovid 19 Pandemi süreci ‘ve ‘Aşı sürecindeki son durum ‘olacak.

Spor gündeminde Spor yorumcusu, Gazeteci Hurşit Köse olacak

Program akışı içerisinde deneyimli spor yorumcusu gazeteci Hurşit Köse ‘de, Türkiye ve Almanya liglerinde spor gündemine ilişkin güncel gelişmeleri izleyicilere aktaracak.

Programda 14 Şubat “Sevgililer Günü “de ele alınacak. Ayrıca kısa haber turuna da yer verilecek olan programda, izleyiciler canlı yayına telefonla katılarak programda yer alacak konulara ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaşabilecekler.

Programa ilişkin basına bilgi veren gazeteci Ali Akdemir, “İlginç konu ve konuklarıyla gündeme ilişkin izleyicilere bilgi akışı sağlayan ve tartışma gündemi yaratan programımızı izlemeyi sakın unutmayın. Program Facebook, İnstagram ve Youtube üzerinde yayında olacak.” dedi.

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.