Türkiye’nin önde gelen özgün müzik seslerinden, emek ve barışı savunan Suavi, Almanya’nın başkenti Berlin`de muhteşem bir konser verdi.
Kültürler Köprüsü Derneği´nin düzenlediği Suavi Konseri Berlin an der Urania salonlarında gerçekleşti.
Ünlü sanatçı Suavi konserine Ahmet Kaya üzerine yaptığı eseri okuyarak başladı. Konser esnasında seyirciler ile de sohbet eden Suavi, Yılmaz Güney ile olan anılarını da anlattı.
Berlinli yerel sanatçıların da yer aldığı konsere Kültürler Köprüsü Derneği üyeleri ve Ali Koçak da okudukları şiirlerle renk kattılar.
Konseri izlemeye gelen müzikseverler, emek ve barışı savunan Suavi ile 90’lı yıllara güzel bir yolculuk yaparak, hep bir ağızdan barış ve emek türküleri söylediler.
Yeni korona virüs (KOVİD-19) nedeni ile konsere katılımın çok fazla olmadığı dikkat çekti.
ALMANYA
5 gün önceALMANYA
5 gün önceAVRUPA
5 gün önceALMANYA
5 gün önceALMANYA
5 gün önceGÜNCEL
5 gün önceALMANYA
5 gün önce