Sri Lanka´ya Büyük İlgi

Sri Lanka´ya Büyük İlgi

ABONE OL
16:05 - 07/11/2023 16:05
Sri Lanka´ya Büyük İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hint Okyanusu’nda yer alan Sri Lanka, Türk turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Jazeera Airways, Türkiye’den Sri Lanka’ya Kuveyt aktarmalı uçuçlar gerçekleştirirken, ilgi de büyük oluyor. Tropikal yapısı ile dikkat çeken turistik ada, ucuz fiyatı, her mevsim gezilebilen bir destinasyon olması nedeniyle tercih sebebi oluyor.

Jazeera Airways Türkiye Satış Müdürü Arda İcil, Sri Lanka destinasyonuna olan ilgiyi ve Jazeera Airways’in uçuşları hakkında bilgi verirken “Jazeera Airways olarak, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Antalya, Bodrum, Trabzon gibi şehirlerden Kuveyt’e direkt olarak uçuş sağlıyoruz. Kuveyt’ten de dünyanın çeşitli noktalarına bağlantı veriyoruz. Özellikle Sri Lanka, Nepal ve Hindistan destinasyonları ile Kırgızistan, Özbekistan,  Türmenistan gibi Türki Cumhuriyetlerine bağlantılar veriyoruz. Son dönemlerde Türkiye’den Sri Lanka’ya Kuveyt aktarmalı uçuşlarımızda ilgi bayağı bir arttı. Diğer destinasyonlar için de çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’deki tur operatörlerimizin bir çoğu bu sebepten ötürü havayolumuza tercihi ve ilgiyi arttırdı. Sri Lanka destinasyonu Asya’da olup Türkiye’de ne yazık ki hala az bilinen bir destinasyon. Türkiye’de bilinirliği her geçen gün artıyor ve tahminimiz 2024 yılında Türkiye’den en çok gidilen destinasyonlardan biri olması yönünde. Orada birkaç yıl önce yaşanan darbe ve bir karışıklık olmuştu. Turizm durmuştu adeta. Son dönemlerde ülke normale döndüğü için Türk pazarı o bölgeye hareketli bir başlangıç yaptı. Özellikle bir kaç acentemiz var. Mesela Ejder Turizm her hafta direkt gruplar yapıyor Sri Lanka’ya. Buradaki tur operatörlerimiz o destinasyona turlar düzenliyorlar. Sri Lanka’nın tercih edilmesinin en büyük nedenleri arasında ucuz olması, her mevsim gidilebilen bir tropikal bir destinasyon olması. Biz Türkiye’de kışı yaşarken, onlar orada yazı yaşıyorlar. Dört mevsim gidebileceğimiz bir destinasyon” diye konuştu. (Halil Öncü)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=RnmwNAcFcjI&t=10s

TOUREXPI tarafından geçilen Sri Lanka´ya Büyük İlgi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Sri Lanka´ya Büyük İlgi haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Sri Lanka´ya Büyük İlgi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.