Selçuk'a rakip dayanmıyor

Selçuk'a rakip dayanmıyor

ABONE OL
00:09 - 16/06/2019 00:09
Selçuk'a rakip dayanmıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Selçuk’a rakip dayanmıyor
Las Vegas kentinde ringe çıkan Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın, unvanını büyük bir başarıyla korurken, dünya şampiyonluk maçı yapmaya da hak kazandı

selc-ayd-rakip-day-b.jpg

Tecrübeli rakibi karşısında müsabakayı baştan sona üstün götüren Selçuk, Amerikalı seyircileri kendisine hayran bıraktı. Deplasmanda yapmış olduğu bu maçı birçok şampiyon boksör, dünyaca ünlü boks menajeri ve antrenörleri de izlerken boksörümüze hayran kaldı. Said Oali’yi iki kez kroki etmesine rağmen güçlü ve tecrübeli rakibi nakavt olmaktan kurtulmayı başardı. Selçuk Aydına sürekli olarak sarılan Said Oali, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak sporcumuzu provoke etmeye çalıştı.

selc-ayd-rakip-day-c.jpg

LAS VEGAS’I BÜYÜLEDİ
Boksörümüzün Amerika’da gerçekleştirdiği bu muhteşem maç tüm boks otoritelerinin taktirini kazandı. Las Vegas’ta ringe çıkan ilk Türk boksörü unvanını da kazanan sporcumuz ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadı. Maçın ardından WBC Dünya Boks Konseyi sporcumuzun menajerini arayarak şampiyonluk yolundaki büyük sınavını başarıyla tamamladığını belirterek tebrik etti. WBC Selçuk’un bundan sonra dünya şampiyonluk maçı için hazır olduğuna kanaat getirerek, en kısa zamanda yer ve mekanın belirlenmesini talep etti. Maçın ardından oldukça mutlu olduğu gözlenen boksörümüz bu mutluluğu kendisini izlemeye gelen seyircilerle paylaştı.

selc-ayd-rakip-day-d.jpg

ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ
Selçuk Aydın, kendi ülkemizde bu gururu yaşamak istediğini belirterek, ‘Keşke bu şampiyonluğu kendi ülkemde yaşayabilseydim. Ancak şampiyon oldum ve ülkemi Amerika’nın göbeğinde başarıyla temsil ettiğim için çok mutluyum’ dedi. Trabzonspor eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Selçuk’un performansının izleyenleri büyülediğini ve en kısa zamanda dünya şampiyonu olacağına inancının tam olduğunu belirtti. İş adamlarımızdan Kürşat Başkan’da maçı izledi. Las Vegas’taki gurbetçilerimiz de karşılaşmaya gelerek sporcumuzu yalnız bırakmadılar.
ha-ber.com 

selc-ayd-rakip-day-z.jpg

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.