Selçuk Aydın'a yoğun ilgi gösteriliyor

Selçuk Aydın'a yoğun ilgi gösteriliyor

ABONE OL
17:42 - 20/02/2009 17:42
Selçuk Aydın'a yoğun ilgi gösteriliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Selçuk Aydın’a yoğun ilgi gösteriliyor
Almanya’nın Cuxhaven kentinde 6 Mart akşamı yapacağı unvan maçına hazırlanan Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın’ın antrenörü Graciano Rocchigiani, yoğun ilgi nedeniyle antrenman salonunun kapılarını ziyaretçilere kapattırdı
Şampiyon boksörün Duisburg’ta antrenmanlara başladığını öğrenen hayranlarının akın akın antrenman salonuna gelmelerine önceleri ses çıkartmayan eski dünya şampiyonu antrenör Rocchigiani, daha sonra salonun kapılarını seyircilere kapattırarak antrenman sırasında içeriye girmelerini yasakladı.
Antrenman sırasında seyircilerin salonda olmalarının Selçuk’un konsantrasyonunu olumsuz yönde etkilediğini belirten Rocchigiani, ”Biz büyük idealler peşindeyiz, bu maçın ardından dünya şampiyonluğu ön eleme dövüşüne çıkacağız. Bu görevin ne kadar büyük bir fedakarlık gerektirdiğinin farkındayız. Bu yolda dikkatimizi dağıtacak her şeyden uzak duruyoruz. Selçuk’un tüm yaşantısını disiplin altına aldık. Dünya şampiyonu olmak için ne fedakarlık gerekiyorsa hepsini yapacağız” şeklinde konuştu.
Antrenörünün uyguladığı disipline saygı duyduğunu ifade eden Selçuk da, ”Kendisi dünyaya kalitesini ispatlamış başarılı bir spor adamı. Aynı hedefleri paylaştığımız için çok iyi anlaşıyoruz. Rocchigiani de benim gibi hırslı ve büyük idealleri olan biri. Bu nedenle verdiği tüm programları, çok zor dahi olsa büyük bir zevkle uyguluyorum. Sonuçta yapığımız fedakarlıklar bizi hedefimize götürecek olan zorunluluklardır. Kıtalararası kemerimi savunacağım bu maçtaki rakibim hafife alınamayacak kadar başarılı bir boksör. Bu nedenle tedbiri elden bırakmamak en doğru olanıdır” dedi.
Üç aylık bir sakatlığın ardından yeniden ringlere dönen Selçuk, 6 Mart akşamı Ekvatorlu boksör Luis Morochito Hernandez’e karşı ünvan maçına çıkacak.
Hernandez, bugüne kadar yaptığı 25 profesyonel karşılaşmanın, 15’ini nakavtla olmak üzere 22’sini kazanmış bir boksör.

ha-ber.com

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.