Selçuk Aydın ringe çıkacak

Selçuk Aydın ringe çıkacak

ABONE OL
01:06 - 16/06/2019 01:06
Selçuk Aydın ringe çıkacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Selçuk Aydın ringe çıkacak

Almanya’nın Stuttgart kentinde, dünya şampiyonluğu mücadelesi için hazırlıklarını sürdüren Türk boksör Selçuk Aydın, 15 Temmuz Cuma akşamı Göppingen kentinde bir hazırlık maçı yapmak üzere ringe çıkacak

Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine Göppingen’de ringe çıkmaya karar veren Selçuk, bugüne kadar 21 kez profesyonel ringlerde dövüştü ve 16’sı nakavtla olmak üzere tüm karşılaşmalarını kazandı.
ABD’nin Las Vegas kentinde Silver kemerini korumak için hazırlıklarını sürdüren Selçuk, Türk boks tarihinde Dünya Kıtalar Arası Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya Silver Kemer Şampiyonluğunu kazanan tek sporcu.

Selçuk Aydın ringe çıkacak

Göppingen’deki gecede ayrıca, Türk boksörlerden Erkan Teper de ağır sıklette mücadele edecek. Teper, Dünya Kıtalar Arası Şampiyonluğu için ringe çıkacak.

Bu unvanı kazanması durumunda Teper, ağır sıklette bu şampiyonluğu Sinan Şamil Sam’dan sonra kazanan ikinci Türk boksör olacak. Boks gecesinde ayrıca Fırat Arslan ile Asiye Özlem Şahin de ringe çıkacak. Asiye, bayanlarda hafif sıklette şampiyonluk için yumruk sallayacak.
ha-ber.com 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.