*** Selçuk Aydın Almanya'da hazırlanıyor

*** Selçuk Aydın Almanya'da hazırlanıyor

ABONE OL
00:20 - 16/06/2019 00:20
*** Selçuk Aydın Almanya'da hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Selçuk Aydın Almanya’da hazırlanıyor
Boksta Türkiye’nin adını bütün dünyaya duyuran orta sıklet Avrupa Şampiyonu Selçuk Aydın, 26 Mart 2010’daki maçının hazırlıklarını Almanya’nın Duisburg kentinde sürdürüyor
Aynı zamanda WBC Dünya Kıtalararası Boks Şampiyonluğu ünvanını da elinde bulunduran Selçuk Aydın, ünvan maçı için rakibinin şimdilik belli olmadığını, ancak karşısına kim çıkarsa çıksın yenecek güçte olduğunu söyledi. Selçuk Aydın’ın rakibi önümüzdeki günlerde belli olacak.
Kurallar gereği karşılaşması gereken Andre Berto’nun ünvan maçı için 2 milyon Dolar para istediğini belirterek, “Yan masrafları ile birlikte böyle bir maçın maliyeti 3 milyon Dolar’ı geçiyordu. Türkiye şartlarında böyle bir maçın yapılması imkansız gibi. Televizyon yayın haklarından bu miktarda yüksek para şimdilik kazanılmıyor. Ayrıca Berto bana yenilmekten çekindiği için de karşıma çıkmak istememiş olabilir. Çünkü kilomda ben henüz Dünya şampiyonu olmadım. Böyle bir durumda onu yenersem boks kariyeri bitebilir.” açıklamasını yaptı.

selc-ayd-alm-hazi-b.jpg

Öte yandan geçtiğimiz Nisan ayında Las Vegas’ta Said Oali’yi yenerek orta sıklette WBC Kıtalararası Dünya Şampiyonluğu ünvanını koruyan Selçuk Aydın’a en büyük desteği WBC Başkanı Jose Sulaiman veriyor. Dedeleri Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminde Lübnan’dan Amerika’ya göç eden Jose Suileman, Selçuk Aydın’ın menajeri Ahmet Öner’in de yakın arkadaşı.
Selçuk Aydın’a Türkiye’den en büyük desteği ise Trabzonspor eski başkan yardımcılarından İbrahim Hacıosmanoğlu veriyor. Trabzonlu olan Selçuk Aydın’ın boksta elde ettiği başarılardan büyük gurur duyduğunu belirten İbrahim Hacıosmanloğlu, sporcunun İstanbul’daki maçları öncesinde Selçuk’u otellerinde misafir ediyor.
(Cihan) 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.