Seçimle giderler mi ?

Seçimle giderler mi ?

ABONE OL
19:52 - 04/06/2022 19:52
Seçimle giderler mi ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Şafak Salda tarafından geçilen Seçimle giderler mi ? video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Seçimle giderler mi ? haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    BURASI ÇOK ÖNEMLİ
    Hangi dindar hacı hoca, başı örtülü bayan, Recep Tayyip Erdoğan’ın dindar bir müslüman olduğunu iddia edebilir söyleyebilir?
    Sizin İslam dini böyle bir dinmidir?
    Benim inandığım Allah’ın dini bu değildir.
    Zira, adamın işi gücü hile hurda yalan, talan, sahtekarlık, fakir fukara gurebanın, tüyü bitmemiş yetim hakkını yemek, BeytülMale istediği gibi el uzatarak, hemde bal gibi koskocaman HARAM yemek. Şimdi ben ona Oy veren, O ahlaksız şerefsiz Müslümanlara sesleniyorum. Sizde din iman varmı? Başka ifadeyle, sizin bir Allah’ınız dininiz imanınız varmı?
    Allah’ı bırakıp, kendisine hiçbir fayda ve zarar veremeyecek şeye dua eder. Bu, uzak sapıklığın ta kendisidir. (22/Hac 12)
    Onlar, kendilerine kuvvet ve şeref kazandırsın diye Allah’ı bırakıp, kulları durumundakilerden tanrılar edindiler. (Meryem 81)

    Onlar, tuttular Allah’dan başka bir takım ilâhlar (putlar) edindiler; umuyorlar ki, (putlar tarafından) yardım olunacaklar. (Yasin 74)

    Allah’tan başka bir de ayrıca; dini uğraş edinenleri, geçimlerini din üzerinden sağlayanları ve Meryem Oğlu Mesih’i efendiler edindiler. Oysa Tanrıya, Tek ve Eşsiz olarak hizmet etmelerinden başka bir buyruk verilmemişti: “O’ndan başka Tanrı yoktur. O, onların ortaklar koştuklarından ayrıktır!” (Tevbe 31)
    Gökleri ve yeri yaratan, karanlıkları ve aydınlığı vareden Allah’a hamd olsun. Sonra o kâfirler, (birtakım varlıkları) Rablerine denk tutuyorlar. (6/En’âm 1)
    Yoksa onlar, hiçbir şey yaratmayan, kendisi yaratılmış varlıkları mı (Allah’a) ortak koşuyorlar? (7/A’râf 191)
    Bu şekilde benzer birçok Ayetle çoğaltmak mümkündür.

    Yanıtla
    +0
    -0