Şampiyonadan üç madalya ile döndüler

Şampiyonadan üç madalya ile döndüler

ABONE OL
01:03 - 16/06/2019 01:03
Şampiyonadan üç madalya ile döndüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Şampiyonadan üç madalya ile döndüler

Berlin ISIGYM Boxsport Kulübü adına ringe çıkan 3′ genç boksör katıldıkları 16. Almanya Kadet Boks Şampiyonası’nda bir altın iki bronz madalya kazandılar

Almanya’nın Brandenburg Eyaleti Lindow Spor Merkezi’nde yapılan Almanya Kadet Boks Şampiyonası’nda 63′ kilo Erwin Mesic, Almanya şampiyonu olurken, 50′ kiloda Kevin Haliloviç ve 52′ kilo Schamil Aghayev bronz madalya kazandılar.
 

turk-boks-mad-b.jpg

Lindow Sport-und Bildung Zentrum salonunda üç gün süren karşılaşmalara Almanya’dan 480 ‘ genç boksör takımlarını temsilen müsabakalara iştirak ederek, ringde kıyasıya mücadele ettiler. Almanya şampiyonasında madalya kazanan sporcular dünya şampiyonası öncesi seçmelere katılmaya hak kazandılar.
Eski Boksörlerimizden İzzet Mafratoğlu ve Özdemir Şentürk, Berlin’de profesyonel kulüplerini geride bırakan çok güzel bir spor kompleksi ile geleceğin yüzlerce genç boksörüne din, dil, ırk gözetmeksizin hizmet verme çabası içinde olduklarını dile getirip, eski profesyonel şampiyon boksörlerin de zaman zaman uğrayıp antrenmanlara katıldıklarını belirtiler.
 

turk-boks-mad-c.jpg

ha-ber.com / Orhan ÖNALDI / Berlin 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.