Şampiyonada depremzedeleri unutmadılar

Şampiyonada depremzedeleri unutmadılar

ABONE OL
22:37 - 08/06/2023 22:37
Şampiyonada depremzedeleri unutmadılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin’de iki dilde eğitim veren ‘Avrupa Okulları’ (SESB) arasında düzenlenen ‘Avrupa Kızlar Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Aziz Nesin İlkokulu, şampiyonada üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı. Okul takımı bu başarının yanı sıra 12 takım arasında ‘En Centilmen Takım’ unvanını da aldı.

Şampiyonada depremzedeleri unutmadılar

Şampiyonayı geçen aylarda antrenörlük sertifikası alan oğlu Emirhan Çil ile birlikte gerçekleştiren Hasan Çil, “Özellikle normal maç süresi hiçbir maç kaybetmeyen ancak penaltı atışından dolayı finale kalamayan ve üçüncü olan minik kız öğrencilerimi kutluyorum. Üstelik turnuvanın en önemli ödüllerinden olan ‘En Centilmen Takım’ seçildikleri için tebrik ediyorum. Özellikle gurur duyduğum bir konu daha var; Kızlarımız, ülkemizde yaşanan deprem felaketini ve orada hayatlarını kaybedenleri unutmadılar. Onlar için sırt numaralarına memleketlerin plakalarını yazdırarak maçlara çıktılar. Bu davranış tüm okulumuzu gururlandırdı” dedi.
Şampiyonada depremzedeleri unutmadılar

12 KARMA TAKIM

Şampiyonada 3-6. sınıflardan oluşan 12 karma takımın çoğunluğunu Avrupa Okulları’nın kız takımları oluşturdu. Her biri Almanca olan ortak dillerinin yanı sıra ikinci resmi dil olarak ders gördükleri Türkçe, İngilizce, Fransızca, Yunanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, İspanyolca dillerinin ülkelerini temsil etti. Almanya’da örneği tek olan SESB, 30’dan fazla okulda Almanca ve başka bir dilde kapsamlı şekilde iki dilli bir okul eğitimi veriyor.
Aziz Nesin Kız Futbol Takımı Kadrosu: Kalede Semanur, Ahsennur, Melis, Sinem, Nilay, Zeynep, Aleyna, İlayda, Elif B., Dilan, Elif, Selma. Antrenör: Emirhan Çil. Teknik Direktör: Hasan Çil.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.