Saldırıda Öldürülen Öğretmenin Eşi Kalp Krizinden Öldü

Saldırıda Öldürülen Öğretmenin Eşi Kalp Krizinden Öldü

ABONE OL
19:23 - 27/05/2022 19:23
Saldırıda Öldürülen Öğretmenin Eşi Kalp Krizinden Öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD’nin Teksas eyaletinde bir ilkokulda düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmenlerden birinin eşi geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

New York Times gazetesinde yer alan habere göre, eşi Irma Garcia’yı silahlı saldırıda kaybeden Joe Garcia, eşinin cenaze töreni hazırlıklarını yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

24 yıllık evli olan Garcia çifti, geride 4 çocuk bıraktı. Irma Garcia, okul saldırısında ölen iki öğretmenden biriydi. Garcia’yla birlikte aynı sınıfta bulunan ve çocukları korumaya çalışan Eva Mireles de silahlı saldırgan tarafından vurularak öldürüldü.

Ölen Garcia çiftinin kuzenleri John Martinez de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eşinin ardından Joe Garcia’nın da kalp krizi geçirerek öldüğünü doğruladı.

Joe Garcia’nın okulun bulunduğu alanda eşinin isminin yazılı olduğu alana çiçek bıraktıktan sonra eve dönerken kalp krizi geçirerek öldüğü belirtildi.

VOA tarafından geçilen Saldırıda Öldürülen Öğretmenin Eşi Kalp Krizinden Öldü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Saldırıda Öldürülen Öğretmenin Eşi Kalp Krizinden Öldü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Saldırıda Öldürülen Öğretmenin Eşi Kalp Krizinden Öldü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.