Regensburg`da  ADD sevinci

Regensburg`da ADD sevinci

ABONE OL
11:11 - 25/10/2023 11:11
Regensburg`da  ADD sevinci
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Regensburg kentinde Atatürkçü Düşünce Derneği kuruldu.

Başkanlığa Cemalettin Göksu’nun getirildiği Regensburg ADD’nin kurucu üyeleri şu isimlerden oluştu. Cemalettin Göksu (başkan), Olcay Aksu (başkan yardımcısı ve basın sözcüsü), Hakan Güler (sekreter), Serdar Şen (sayman), Aysun Uysal (kadın kolları başkanı) ve Hatice Göz (halkla ilişkiler) ve Şahin Uçar (kültür sorumlusu) Mustafa Göz, Özgür Dinçer ve İbrahim Karakaş’da yedek üye olarak seçildi.

Denetleme Kurulu Çetin Altunsoy, Mustafa Miran ve Abdullah Göz’den oluşurken yedek üyeliğe Erdal Eyüboğlu, Bahtiyar Aksu seçildi.

Regensburg ADD Başkanı Cemalettin Göksu, “Regensburg ve çevresinde yaşayan Atatürkçü vatandaşlarımızı bir çatı altında toplamak, çocuklarımıza ve gençlerimize Atatürk devrimlerini aşılamak için kurduğumuz derneğimizde yapacağımız faaliyetlerimizi tüzüğümüzde belirtilen çizgide ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Türk toplumunu çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıran, bizlere özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı sağlayan önderimiz Atatürk’e layık evlatlar olduğumuzu, Atatürk’ün izinden gittiğimizi yapacağımız çalışmalarımızla göstereceğiz” dedi.

ha-ber.com/İlhan Baba/Regensburg

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.