Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı: En az 3 kişi vuruldu 

Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı: En az 3 kişi vuruldu 

ABONE OL
15:17 - 11/04/2024 15:17
Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı: En az 3 kişi vuruldu 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’nin Pennsylvania eyaletinin Philadelphia kentinde Ramazan bayramı kutlamaları sırasında silahlı saldırı yaşandı.

Philadelphia Emniyet Müdürü Kevin Bethel düzenlediği basın toplantısında, silahlı saldırının saat 14.30 sularında meydana geldiğini ve olay yerindeki polisin yaklaşık 30 el silah sesi duyduğunu söyledi.

Bethel iki grubun birbirlerine ateş etmeye başladığını ve insanların olay yerinden kaçmaya başladığını söyledi.

Emniyet müdürü Bethel, polis memurlarının dört erkek ve bir kadını gözaltına aldığını ve olay yerinde dört silahın ele geçirildiğini söyledi.

Şüphelilerden bir diğeri karnından vurulurken, başka bir genç de elinden yaralandı. Polis olayda can kaybı yaşanmadığını açıkladı.

Philadelphia Emniyet Müdürü Bethel düzenlediği basın toplantısında ayrıca 911 yardım çağrılarına yanıt veren bir polis aracının parktan kaçan 15 yaşındaki bir kız çocuğuna çarptığını doğruladı. Çocuğun bacağından yaralandığını söyledi.

Görgü tanıkları, parkın yakınında kurulan çadırlara koştuklarını, ağaçların arkasına saklandıklarını ve çocuklarını korumaya çalıştıklarını anlattı.

Philadelphia’daki Parkside mahallesinde bulunan büyük bir caminin yanında düzenlenen etkinliğe yaklaşık bin kişinin katıldığı belirtildi.

Bazı tanıklar olaydan saatler sonra parka geri geldiklerini ve alanda kalan ayakkabılarını ve cep telefonlarını bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Saldırının nedeni netlik kazanmazken, yaralıların hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

VOA tarafından geçilen ABD’de Ramazan bayramı etkinliğinde silahlı saldırı: En az 3 kişi vuruldu  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’de Ramazan bayramı etkinliğinde silahlı saldırı: En az 3 kişi vuruldu  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’de Ramazan bayramı etkinliğinde silahlı saldırı: En az 3 kişi vuruldu  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.