Rakı Muhabbet Gurubu kaldığı yerden devam ediyor

Rakı Muhabbet Gurubu kaldığı yerden devam ediyor

ABONE OL
11:36 - 09/06/2021 11:36
Rakı Muhabbet Gurubu kaldığı yerden devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Uzun yıllardır Hamburg’da bir araya gelen geleneksel rakı-muhabbet grubu, yaklaşık 15 aydır tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid 19 pandemi sürecinde ara verdikleri rakı akşamlarına tekrar kaldıkları yerden devam etmeye başladılar.

Almanya’da koronavirüs tedbir ve kısıtlamalarının yeni süreç içerisinde yumuşaması ve normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte tekrar bir araya gelen grup üyelerinin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Bu kez buluşmanın adresi, Gastronomi alanında Hamburg ve çevresinde adından başarıyla söz ettiren iş insanı Hasan Renkliçay‘ın Großneumarkt adresinde işlettiği   Steakhaus Big Bull oldu.

HEM RAKI`YI HEM DE BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ!

Uzunca bir süreden sonra tekrar bir araya gelen eşlerden müsaadeli erkek erkeğe rakı-muhabbet grubu, bir yandan özel hazırlanan muhteşem meze ve biftek çeşitlerinin tadına bakarlarken, diğer yandan kendi aralarında Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin koyu bir sohbet gerçekleştirdiler.

Muhabbete bir süre virgül koydukları yerden tekrar devam ettiklerini belirten grup mensupları, “Hem Rakı`yı hem de birbirimizi ve sohbetlerimizi özlemişiz” dediler.

Geç vakte kadar gönüllerince bir yandan rakılarını yudumlayarak muhabbet eden gruba, işletmeci Hasan Renkliçay ve ekibi, muhteşem lezzetteki meze ve steak çeşitlerini güzel bir servis eşliğinde sunarak, yaptıkları başarılı ev sahipliğiyle akşama zenginlik ve renk katarak unutulmaz kıldılar.

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.