Radisson Otel ‘yeni kariyer geliştirme teklifini’ hayata geçiriyor

Radisson Otel ‘yeni kariyer geliştirme teklifini’ hayata geçiriyor

ABONE OL
11:21 - 13/02/2024 11:21
Radisson Otel ‘yeni kariyer geliştirme teklifini’ hayata geçiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Radisson Otel Grubu Küresel İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Inigo Capell: “Ekip üyelerimizin bizimle anlamlı kariyerler geliştirmeleri için ihtiyaç duydukları tüm araçları sunarak tercih edilen işveren olmaya devam etmek istiyoruz” dedi.

Radisson Otel Grubu ‘Küresel Kariyer Ayı’nın ilk organizasyonunu yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu, daha interaktif ve dijital gelişim fırsatları sunmak için Eylül 2023’te ilk çevrim içi Küresel Kariyer Ayı’nı başlattı.

Kariyer Ayı’nın açılışında, Radisson Otel Grubu’nun tüm Yürütme Kurulu üyeleri de dahil olmak üzere 45’in üzerinde şirket içi ve şirket dışı konuşmacı, 40’tan fazla ilgi çekici ve hedefe yönelik sanal oturuma ev sahipliği yaptı.

Bu oturumlar her gün 1000’den fazla ekip üyesini çevrim içi olarak bir araya getirerek ‘Kariyer Ayı’ boyunca 3 binden fazla katılımcıya ulaştı ve tesis içi aktivasyon yoluyla yerel düzeyde etki yarattı.

Grup, 70 binden fazla ekip üyesine profesyonel ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla çok sayıda kariyer ve ilerleme fırsatı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Inigo Capell, Radisson Otel Grubu olarak, yeni yetenekleri sürekli bünyelerine kattıklarını ve geliştirdiklerini belirtti.

Capell, ‘Ekip üyelerimizin bizimle anlamlı kariyerler geliştirmeleri için ihtiyaç duydukları tüm araçları sunarak tercih edilen işveren olmaya devam etmek istiyoruz. Çalışanlar bizim en büyük ve kıymetli varlığımız ve her gün konaklama sektöründe güçlü profesyoneller ve geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz. Özellikle günümüzün rekabetçi yetenek piyasasında, mevcut ve gelecekteki ekip üyelerimize Radisson Otel Grubu’nun dünya çapında sunduğu büyük büyüme ve gelişim fırsatlarını hatırlatmak istiyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Radisson Blu Hotel Dubai Canal View Mutfak Bölüm Şefi ve Kariyer Ayı katılımcısı Naresh Bhatt ise Kariyer Ayı seminerlerinin yararlı ve aydınlatıcı olduğunu kaydetti.

Bhatt, Yürütme Kurulu’nun konuşmalarını, bu önemli pozisyonlara ulaşmak için izledikleri farklı kariyer yollarını öğrenmek açısından ilham verici bulduğunu vurgulayarak, ‘Radisson Otel Grubu gibi uluslararası bir şirkette çalışmak pek çok fırsat sunuyor ve seminerler, hedeflerime ulaşmak için şirket içinde hem kişisel hem de profesyonel olarak nasıl gelişebileceğime dair net bir yol çizmeme yardımcı oldu.’ açıklamasında bulundu. (AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.