Radisson Collection markası 2024’te lüks otel ve resort portföyünü güçlendirecek

Radisson Collection markası 2024’te lüks otel ve resort portföyünü güçlendirecek

ABONE OL
11:39 - 04/01/2024 11:39
Radisson Collection markası 2024’te lüks otel ve resort portföyünü güçlendirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Radisson Otel Grubu’nun 2018’de farklı karaktere sahip bireysel otellerden oluşan lüks yaşam tarzı markası olarak tanıttığı Radisson Collection, hızlı bir büyüme kaydetti.

Radisson Collection marka portföyü, 2023’ün sonuna kadar dünya genelinde faaliyette olan 35 ve yapımı devam eden 24 oteliyle 7 binden fazla misafir odası ve süit sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu’nun 2018’de farklı karaktere sahip bireysel otellerden oluşan lüks yaşam tarzı markası olarak tanıttığı Radisson Collection, hızlı bir büyüme kaydetti.

Radisson Collection markası, hem ünlü tarihi oteller hem de yeni tesislerden oluşan benzersiz konumlardaki ikonik otellerin sembolü oldu. Radisson Collection markasıyla hizmet veren oteller, Avrupa, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’nın canlı ve hareketli destinasyonlardaki popüler lokasyonlarda yer alıyor.

2024 ve 2025’te açılacak önemli yeni oteller, Radisson Collection bünyesindeki mevcut otellerin başarısını ve mirasını devam ettirirken, markanın gastronomi, sanat, tasarım ve tarihsel miras deneyimleri gibi marka özelliklerini yansıtıyor ve yerel kültürle gerçek bağlantılar kurulmasını sağlıyor.

Radisson Collection’da sanat, yemek ve yerel deneyimler öne çıkıyor

Verilen bilgiye göre, Radisson Collection’ın devam eden sanat etkinliği Global Art Series, hem Instagram hem de kişisel sergiler aracılığıyla Radisson Collection otellerinin ikonik konumlarını vurgulamak üzere sürükleyici sanat eserleri yaratan başarılı çağdaş sanatçılarla yapılan bir dizi işbirliği ile hayat geçirildi.

Bu iş ortaklıkları, konuklara Radisson Collection destinasyonlarını sanal olarak benzersiz bir açıdan keşfetmeleri için özel bir deneyim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Radisson Collection ikonik otellerini çeşitli sanat mecraları aracılığıyla hayata döndürüyor.

Serinin son işbirliği, hayal gücünü pastel renkler ve rahatlatıcı ortamlardan oluşan düşsel dünyasına taşıyan hayali mimari alanlar yaratmasıyla tanınan Color C Studio’dan 3 boyutlu dijital sanatçı Alexis Christodoulou ile gerçekleştirildi.

Sanatçının Radisson Collection ile ilk işbirliği Stockholm’deki Radisson Collection Strand Hotel için olacak. Bunu yakında açılacak Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, ve Radisson Collection Hotel, Magdalena Plaza, Sevilla izleyecek.

Gastronominin seyahat deneyimlerinin önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Radisson Collection, bunu Radisson Collection Hotel, Magdalena Plaza Sevilla’daki Eneko Basque restoranında ve NKO by Eneko Radisson Collection Hotel, Gran Via Bilbao’daki Michelin yıldızlı Şef Eneko Atxo ile yaptığı iş ortaklıkları aracılığıyla sergiliyor.

Cour Des Loges Lyon, A Radisson Collection Hotel’in 2024 yılında merakla beklenen açılışında, Şef Anthony Bonnet yönetimindeki Michelin yıldızlı restoran Les Loges da yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Radisson Collection, 2023’de 2 yeni otelin açılışını yaptı

Açıklamada yer alan bilgiye göre, Radisson Collection, 2023’te Santa Sofia Milan ve Radisson Collection Astorija Hotel’in açılışını yaptı.

2024’te açılacak oteller arasında ise ‘Radisson Collection Hotel & Spa, Riverfront Srinagar’, ‘Radisson Collection Hotel, Roma Antica’, ‘Cour des Loges Lyon, A Radisson Collection Hotel’ ve ‘Radisson Collection Resort, Galle’ olarak öne çıkarken, 2025’te hayata geçirilecek Radisson Collection projelerinden öne çıkanlar ise Radisson Collection Hotel, Basilica Budapest (Macaristan), Relais de Margaux, A Radisson Collection Hotel (Fransa), The Telegraph Tbilisi, A Radisson Collection Hotel (Gürcistan), Lincoln Casablanca, A Radisson Collection Hotel (Fas), Radisson Collection Emerald Grand Hotel & Spa Lagos (Nijerya), Radisson Collection, Lake Como (İtalya) olarak sıralandı. (AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.