Profesyonel İş Koçluğu Hizmetleri Firması’ açıldı

Profesyonel İş Koçluğu Hizmetleri Firması’ açıldı

ABONE OL
21:40 - 24/09/2020 21:40
Profesyonel İş Koçluğu Hizmetleri Firması’ açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

‘Profesyonel İş Koçluğu Hizmetleri Firması’ IWB – INCLUSIVE WORK BERLIN açılış yaptı

 İş arayan kimseler ile, eleman arayan firmalar arasında iletişim kurarak, ihtiyaca uygun vasıfta eleman bulmayı amaçlayan IWB – Inklusive Work Berlin Firması geçtiğimiz hafta güzel bir açılış yaparak faaliyete geçti.

Profesyonel İş koçu (Jobcoacher) İsmail Tekin ve eşi, TDU-Başkan Yardımcısı Esma Tekin tarafından kurulan firma, iş koçluğu yanı sıra, mesleki eğitim ve kariyer danışmanlığı alanında da hizmet verecek. Açılışta bir konuşma yapan TDU Başkanı Remzi Kaplan, TDU Başkan yardımcısı Esme Tekin`in büyük bir boşluğu doldurduğuna dikkat çekti.

Uzun yıllardır banka ve finans sektöründe çalışan Esma Tekin konuşmasında, şirketin faaliyetlerini üç ana başlıkta topladı:

‘İş koçluğu yöntemi ile hizmet vererek işsizlere iş bulmak, engelli kimseleri işe yerleştirmek, Yurt dışından vasıflı, kalifiye eleman temin etmek”.

14 yıldır özellikle engelli kimselere iş koçluğu yapan İsmail Tekin ise firmalarının bu alanda diğer işletmelerden farklı olarak DEKRA sertifikalı olduğunu vurguladı. Şirket olarak kalite manegment sistemi ile çalıştıklarını ve her zaman denetime açık olduklarının altını çizdi.

Açılışta Almanya’nın en büyük Denetim Kuruluşu DEKRA Kuzey Almanya Müdürü Hans Georg Lindemann firma sahiplerine sertifikalarını sundu. Lindemann yapılan işin hem insanlık hem isçi ve işveren açısından çok değerli bir iş olduğunu söyleyerek, “bütün bu işlerin yapılması için gerekli olan sertifikayı sizlere vermekten, büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Çok sayıda iş insanı ve ilgilinin katıldığı törende, TDU Başkan Remzi Kaplan da başarılar dileyerek, “TDU olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Firma çalışanları Cansu Yıldırıcı ve Ceyhun Çağlar’ında kasaca kendilerini tanıtmalarından sonra açılış açık havada, nefis yemek eşliğinde karşılıklı sohbetlerle devam etti.

ha-ber.com/Mümtaz Ergün/Berlin
Fotoğraflar: Hüseyin İşlek
Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.