Özel Antalya Kolej Öğrencileri Almanya’da

Özel Antalya Kolej Öğrencileri Almanya’da

ABONE OL
00:18 - 20/11/2019 00:18
Özel Antalya Kolej Öğrencileri Almanya’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Özel Antalya Koleji Konyaaltı Kampüsü 6. ve 7.sınıfında okuyan 7 kız, 10 erkek toplam 17 öğrenci, okul müdürü Orhan Dikici ve Almanca öğretmeni Güler Açacak ile birlikte, Antalya’nın kardeş şehri Nürnberg’e geldiler.

Farklı kültürleri tanıma projesi dahilinde 1 hafta Almanya’da kalacak öğretmen ve öğrencilerle, Nürnberg Belediyesi Gençlik Dairesi görevlilerinden öğretmen Tün Güney ilgileniyor.

Gezi sırasında, bu ülkenin kültürünü, mutfağını, dilini tanıma fırsatı bulan öğretmenler ve öğrenciler, Nürnberg’in kalesini, Nazi subaylarının yargılandığı 100 senelik tarihi mahkemeyi ve Hitlerin askeri karargâh olarak kullandığı eski tarihi binaları ve şehrin merkezindeki tarihi Lorenz kilisesini gezdiler.

Şehrin merkezindeki dilek çeşmesinde bulunan dilek halkasını çevirerek dilekte bulundular.  Nürnberg yakınlarındaki, Ansbach Oberbayern hükümet binasını gezip fotoğraf çektiren öğretmen ve öğrenciler seyahatten memnun olduklarını belirttiler.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan kafile, Münih, Strasburg, Prag gibi tarihi önem taşıyan metropol kentlerinin güzellikleri de gördükten sonra Antalya’ya dönecek.

ha-ber.com/İlhan Baba-Nürnberg

Inal
Tüm Yorumlar (1)
  • Mehmet Poyraz

    Ansbach Regierung Mittelfranken

    +0
    -0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.