Özekler, WBC Akdeniz şampiyonu oldu

Özekler, WBC Akdeniz şampiyonu oldu

ABONE OL
01:19 - 16/06/2019 01:19
Özekler, WBC Akdeniz şampiyonu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
Özekler, WBC Akdeniz şampiyonu oldu

Türk boksör Gökalp Özekler, WBC Akdeniz altın kemerin sahibi oldu

Avrupa eski şampiyonu ve 96 Atlanta Olimpiyat Gümüş madalya sahibi Oktay Urkal ve Hamburg’un tanınmış başarılı iş adamı Erol Ceylan’ın sahibi olduğu Avrupa Birleşim Boks Kulübü’nün Cuxhaven kentinde düzenlediği boks galasında ringe çıkan orta sıklet Türk boksör Gökalp Özekler Sırp asıllı Avusturyalı Gogi Knezevic’i 9. rauntta nakavtla yenerek WBC Akdeniz altın kemerini beline taktı.
Sultan lakabıyla tanınan Özekler, maçın başından itibaren rakibine karşı üstün dövüştü. Boksörümüz güçlü rakibine isabetli sağlı solu yumruklarla ağır darbeler indirdi. Rakip boksör sekizinci raunt sonunda artık dövüşecek hali kalmayınca dokuzuncu raunda çıkmak istemedi ve Gökalp Özekler maçı teknik nakavtla kazanarak WBC Akdeniz şampiyonu oldu.
Maçtan sonra çok mutlu olduğunu ifade eden Özekler, EC Boks Kulübü ile birlikte Van’daki depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına destek veren Alman seyircilere de çok teşekkür etti. Öte yandan gala gecesinden toplanan paraların Van’daki depremzedelere gönderileceği bildirildi.
 

ozekler-boks-samp-b.jpg

EC Başkanı ve antrenör Oktay Urkal karşılaşmada boksörlerinin gösterdiği performanstan çok memnun kaldığını ve izleyicilere heyecanlı maçlar izlettiklerinden dolayı galadan mutlu ayrıldıklarını ifade etti.
Türk Boks Kulübü’nün Cuxhaven’de düzenlediği galada Van depreminde hayatlarını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ayrıca Gökalp Özekler’in Van için başlatmış olduğu depremzedelere yardım kampanyasına Almanlar da destek verdiler.

ha-ber.com / Cuxhaven 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.