Özekler ringe çıkıyor

Özekler ringe çıkıyor

ABONE OL
08:44 - 16/06/2019 08:44
Özekler ringe çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Özekler ringe çıkıyor

WBC (Dünya Boks Konseyi) Ortasıklet Akdeniz Boks Şampiyonumuz Gökalp Özekler, ringe çıkıyor. Orta sıkletteki dünya ringlerinde fırtınalar estirerek basamakları hızla tırmanan Özekler, Türkiye’nin gururu olabilmek için var gücüyle çalışıyor.

Almanya’nın Göttingen kentinde 28.09.2012 günü yumruk sallayacak olan boksörümüzün hedefi ise dünya şampiyonluğu. Yeni nesil boksörlerimizden Gökalp Özekler, amatör bokstayken defalarca Almanya ve Avrupa şampiyonlukları yaşadı. Profesyonel ringlerde çıktığı 14 maçtan 13’ünü kazanarak kalitesini tüm dünyaya ispatlamış durumda. Antrenmanlarına Hamburg’da bulunan EC Boxpromotion tesislerinde tam gaz devam eden boksörümüzü ise Bülent Başer ve eski Avrupa Şampiyonumuz, Oktay Urkal çalıştırıyor.

Antrenman kampında boks yazarı Vedat Alyaz’a açıklamalarda bulunan Özekler, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirterek, ‘Ülkeme altın kemere getirmek en büyük hayalimdir. Profesyonel boks arenasında ülkemizin ismini zirveye altın harflerle yazdırmak için var gücümle çalışıyorum. Bu hedefimden beni hiç kimse alamaz ve karşıma çıkanı ezer geçerim. Arkamda Türk halkının desteğini hissetmek ise bana en büyük gücü veriyor. Menajerim Erol Ceylan’da bana şampiyon olabilmem için her türlü imkânı sağlıyor’ şeklinde konuştu.
Sporcumuzun antrenörlerinden Bülent Başer’de, boksörümüzün önümüzdeki maça çok hırslı bir şekilde hazırlandığını ve karşısında kolay kolay kimsenin duramayacağını belirtti. Geçtiğimiz aylarda Almanya’nın Göppingen kentinde ringe çıkan boksörümüz Fransız, Moez Fhima’yı muhteşem bir dövüşle geçerek boks otoritelerinin dikkatini çekmişti. Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın hemşerisi olan boksörümüz Altın kemeri Başbakana hediye edeceğini söyledi.

ozekler-ringe-cikiyor-b.jpg

ha-ber.com / Stuttgart 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.