Ölümlü kazanın şüphelisi ve annesi New York’ta görüntülendi: “Görüntülendiklerini anlayınca hızla uzaklaştılar”

Ölümlü kazanın şüphelisi ve annesi New York’ta görüntülendi: “Görüntülendiklerini anlayınca hızla uzaklaştılar”

ABONE OL
13:39 - 15/03/2024 13:39
Ölümlü kazanın şüphelisi ve annesi New York’ta görüntülendi: “Görüntülendiklerini anlayınca hızla uzaklaştılar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İstanbul Eyüpsultan’da ormanlık alanda bir kişinin ölümüne, dört kişinin yaralanmasına neden olan trafik kazasının şüphelisi 17 yaşındaki T.C. ve annesi yazar Eylem Tok, ABD’nin New York kentinde görüntülendi.

Eylem Tok’un, kazanın yaşandığı gece, 17 yaşındaki oğlunu da alıp önce Mısır’a ardından da ABD’ye gittiği biliniyordu. Eylem Tok ve aynı zamanda ABD vatandaşı olduğu belirtilen oğlu T.C., Manhattan’da 6. Cadde ile 57. Sokak’ın köşesinde yürürken New York’ta yaşayan ve eski bir medya çalışanı olan Gözde G. tarafından görüntülendi.

VOA Türkçe’ye konuşan Gözde G. ailesiyle birlikte evlerinin hemen az ilerisindeki sokakta yürürken, haberlerden yüzüne aşina olduğu 17 yaşındaki T.C.’yi fark ettiğini ve üzerindeki kıyafetler de aynı olduğu için kendisini tanıdığını söyledi. Gözde G., daha sonra emin olmak için yanlarına yaklaşırken anne Eylem Tok’u da gördüğünü söyledi.

İkilinin son derece rahat ve neşe içinde sohbet ettiklerini gördüğünü anlatan Gözde G., yanlarına yaklaştığını ve fotoğraflarını çektiğini söyledi. Taksi bekleyen ikilinin fotoğraflarının çekildiğini anladıkları anda suratlarının asıldığını ve hızla taksiye binerek uzaklaştıklarını anlatan görgü tanığı Gözde G. bindikleri taksinin 7. Cadde istikametine doğru gittiğini söyledi.

Gözde G. Türkiye’de aranan ve haklarında arama kararı çıkarılan şahıslarla ilgili olarak daha sonra New York’taki Türk Başkonsolosluğu’nu arayarak şahısları Manhattan’da gördüğüne dair bilgi verdiğini söyledi.

Türk medyasında yer alan haberlerde orada başka Türk vatandaşlarının da olduğu ve Eylem Tok ve oğluna tepki göstererek hakaretler edip tükürdükleri şeklindeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden Gözde G., olay yerinde sadece kendisi ve ailesinin olduğunu da belirtti.

VOA tarafından geçilen Ölümlü kazanın şüphelisi ve annesi New York’ta görüntülendi: “Görüntülendiklerini anlayınca hızla uzaklaştılar” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Ölümlü kazanın şüphelisi ve annesi New York’ta görüntülendi: “Görüntülendiklerini anlayınca hızla uzaklaştılar” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Ölümlü kazanın şüphelisi ve annesi New York’ta görüntülendi: “Görüntülendiklerini anlayınca hızla uzaklaştılar” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.