Öğretmen ve Veli Dayanışması Örneği

Öğretmen ve Veli Dayanışması Örneği

ABONE OL
23:41 - 03/12/2019 23:41
Öğretmen ve Veli Dayanışması Örneği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Ruhr Veliler Birliği Essen ve çevresinde görev yapan öğretmenleri yemeğe davet ederek öğretmen ve veli dayanışması örneği sergileyerek birlikte Öğretmenler Gününü kutladılar.

Ruhr Veliler Birliği Başkanı Dr. Ali Sak’ın yapmış olduğu açıklamada “İlk defa Essen’de Ruhr Veliler Birliği inisiyatifinde öğretmenler gününü Ruhr havzasında görev yapan değerli öğretmenlerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve derneğimizin çalışmalarına destek olan gönüllü çalışanlarımız ve velilerimiz ile birlikte eğlenceli bir şekilde kutladık.

Hep birlikte çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için çaba sarf eden öğretmenlerimiz ve velilerimizin buluşması ve dayanışma içinde olması oldukça önemlidir. Eğitim, kapsamlı ve çok yönlü bir unsurdur ve başarılı bir çalışma için öğretmen, veli ve öğrenci el ele vermelidir.

Bu bağlamda biz Ruhr Veliler Birliği olarak kuruluşundan bu yana öğretmenlerimizle özel bir ilişki ve iletişim içerisinde eğitimin tüm katmanlarıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Dernek olarak, eğitimin her alanında sosyal, kültürel ve müzikal faaliyetlere ağırlık veriyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrar kutluyor ileriki yıllarda iş birliğimizi daha da geliştireceğimizin umudunu taşıyoruz” dedi.

Leziz yemeklerin, sınırsız ikramın ve kusursuz hizmetin sunulduğu Mulheim şehrindeki Park Truffel restoranda değerli halk ozanı Kazım Birlik önderliğinde Ruhi Filinte, Güner Kılıç, Arif Doğum ve ses sanatçısı Orhan Şener eşliğindeki şiir ve müzik programıyla dolu dolu bir öğretmen-veli dayanışma gecesi oldu.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.