Nürnberg Hayat Bakım Evinde Bayramlaşma

Nürnberg Hayat Bakım Evinde Bayramlaşma

ABONE OL
21:46 - 05/05/2022 21:46
Nürnberg Hayat Bakım Evinde Bayramlaşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg ve Fürth kentlerinde şubesi bulunan Müslüman yaşlılara yönelik hizmet veren Hayat Günlük Bakım Evinde Bayramlaşma programı düzenlendi.

Kuzey Bavyera MÜSİAD, Nürnberg Başkanı Haluk Dokur tarafından organize edilen programa, Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz, MÜSİAD Kuzey Bavyera Başkanı Haluk Dokur, İGMG Kuzey Bavyera Bölge Başkanı İsmail Satır, DITIB Kuzey Bavyera Eyalet Birliği Başkan Yardımcısı Cemil Kimyacıoğlu, Saadet Nürnberg Bölge Başkan Yardımcısı Musa Tamer, Hayat Bakım Evi sahibi Mühübe Gürdoğan Şerçe ile birlikte bakım evi üyeleri ile çalışanları katıldı.

Duygulu anların yaşandığı Bayramlaşma programında Başkonsolosu Serdar Deniz, Bakım evinde kalan yaşlılarla teker teker Bayramlaşarak sohbet etti sorunlarını dinledi.

MÜSİAD Başkanı Haluk Dokur, Kuzey Bavyera’da faaliyet gösteren STK’nın bazı temsilcileriyle birlikte Hayat Gündüz Bakım evine kalan yaşlılarımızın, büyüklerimizin ellerini öpmeye bayramlaşmaya geldiğini belirtti. Gençlere de seslenen Dokur, bizlerde bir gün yaşlanacağız ve bizlerde ziyaretçilerimizin gelmesini bekleyeceğiz. Bu nedenle anneleriniz, babalarınız yaşıyorlardı onlara saygıda kusur etmeyelim ve yaşlılarımızı sevelim ve sayalım’’ dedi.

Hayat Bakım Evi sahibi ve yöneticisi Münübe Gürdoğan Serçe, ziyaretçilere ikramda bulunarak Hayat Gündüz Bakım Evi hakkında bilgi verdi. Serçe ‚ ‘‘bakıma muhtaç hastaların yasal haklarını koruduklarını ve Müslüman usul ve adetlerine göre hizmet verdiklerini ve hastaların sadece tıbbi bakımı değil onların günlük ihtiyaçları ve yaşamlarına da el atıyoruz” dedi.

Hastalar evlerinden alınarak bakımevine getirildiğini ve akşamda geri götürüldüğünü belirten Serçe, Bakım ve huzur evinde kalan yaşlılarımız için zamanlarını güzel geçirebilmeleri için Gemi ve park gezileri, müzik programları gibi değişik aktiviteler yanı sıra okuma günleri gibi faaliyetlerimiz oluyor.

Sağlık personel bakıcılarının ışığında hazırlanmış bir yaşam alanı haline getirilen bakım evi, rahat samimi ve kaliteli medikal bakım standartları ile yaşam kalitesi sunmakta olduğunu belirten Serçe, sürekli bakım desteği ev rahatlığı sağlıklı beslenme profesyonel hemşireler gözetiminde hizmet sunarak kaliteli hizmet verdiğimizi göstermekteyiz ‘dedi.

ha-ber.com/İlhan Baba/Nürnberg

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.