Nürnberg Başkonsolosluğu 31 Ağustos’ta tekrar açılıyor

Nürnberg Başkonsolosluğu 31 Ağustos’ta tekrar açılıyor

ABONE OL
23:55 - 25/08/2020 23:55
Nürnberg Başkonsolosluğu 31 Ağustos’ta tekrar açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Kovid-19 nedeniyle 2 hafta kapatılan Nürnberg Başkonsolosluğu 31 Ağustos Pazartesi günü tekrar açılıyor

Türkiye’nin Nürnberg Başkonsolosluğunda bazı çalışanlarında Kovid -19 testinin pozitif çıkması üzerine 2 hafta süre ile kapatılan konsolosluk binasının ,31 Ağustos tarihinde alınan bazı tedbirler içinde yeniden açılacağı bildirildi:

Söz konusu tedbirler gerek vatandaşlarımızın gerek Başkonsolosluk personelinin sağlığının korunması ve Başkonsoloslukça verilen hizmetlerin sağlıklı bir şekilde devamını temin etmek bakımından ayrıca büyük önem taşıdığı bildirildi

ALINAN TEDBİRLER ŞÖYLE:

  1. Başkonsolosluğumuzda işlem yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın yaptıracakları her bir işlem için www.konsolosluk.gov.tr adresinden randevu almaları önemle rica olunur. Her bir işlem sahibi için ayrı randevu alınması gerekmektedir.
  2. Bina içerisine yalnızca işlem sahipleri kabul edilecek olup, mücbir bir sebep olmadıkça girmemelerine özen gösterilecektir.
  3. İşlem yaptıracak vatandaşlarımız randevu saatinden en erken 10 dakika önce bina içerisine kabul edilecektir. Bina önünde olası bir kuyruğun oluşmasını engellemek amacıyla randevu saatinden çok daha erken bir saatte Başkonsolosluğumuza gelinmemesi rica olunur.
  4. Hastalığı bulunan veya kendini rahatsız hisseden vatandaşlarımızın ve ziyaretçilerimizin Başkonsolosluk binasına girmemeleri hem Başkonsolosluğumuz personelinin hem de işlem yaptıran diğer vatandaşlarımızın sağlının korunması amacıyla önemle rica olunur. Hastalık belirtisi gösteren (kronik öksürük, yüksek ateş vb.) ziyaretçilerimizin bina içerisine kabul edilmeleri mümkün olamayacak olup, bu belirtileri gösterip bina içerisinde bulunanlar bina dışına davet edilecektir.
  5. Vatandaşlarımızın ve ziyaretçilerimizin bina içerisinde bulundukları süre boyunca maske kullanımına, sosyal mesafe ve diğer hijyen kurallarına özen göstermeleri beklenmektedir.

 E- POSTA ÜZERİNDEN İRTİBATA GEÇİLEBİLECEK

İlave bilgi talepler için [email protected] e-posta adresi üzerinden Başkonsoloslukla irtibata geçilebilecek

Ayrıca, konsolosluk işlemlerine dair her türlü bilgi ve yardım için 7/24 hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezine ‪+49 30 30 80 70 90 numaralı telefondan ücretsiz ulaşılabilecek

Başkonsolos Serdar Deniz, yeni dönem için şunları söyledi:

Gerek ülkemiz ve Almanya’yı gerek bütün insanlığı tehdit eden bu küresel salgının ortadan kaldırılması yönünde sarf edilen çabaların kısa zamanda sonuç vermesini ve hiçbir kısıtlamaya tabi tutmak zorunda kalmadan siz kıymetli vatandaşlarımıza huzurlu bir ortamda daha etkin hizmet vermeyi ümit ediyoruz.

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.