NETU Şubeleri Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında buluştu

NETU Şubeleri Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında buluştu

ABONE OL
14:57 - 04/02/2020 14:57
NETU Şubeleri Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupalı Türk İşletmeler Ağı NETU’nun Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında Merkez Karar Yönetim Kurulu ile NETU NRW, Kuzeyren Vestfalya, NETU Südwest, Güneybatı ve NETU Berlin şubelerinin Yöneticileri bir araya geldi.

NETU başkanı Veli Karakaya selamlama konuşmasında şubeleri tebrik ederek yöneticilere gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Avrupalı Türk İşletmeler Ağı, NETU ‘nun toplumun barış ve refahını artırmak için hayırda yarış anlayışı ile sosyoekonomik alanda yapıcı kilit rol üstlendiğini vurgulayan Karakaya, Almanya ve Avrupa’nın farklı bölgelerinde çalışmalarımız devam ediyor, hedefimizi biliyoruz ve emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Ardından Genel sekreter Önder Coştan yeni şubelerin kuruluş sürecindeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Akabinde NETU teşkilatlanma başkanı ve başkan yardımcısı Mehmet Ali Han, Avrupalı Türk İşletmeler Ağının kurumsal hedeflerine vurgu yaparak, “NETU bilhassa yabancı kökenli iş dünyası için vazgeçilmez bir kurumdur” dedi. Ayrıca programda yeni kurulan şubelerin başkanlarına plaket takdim edildi.

NRW şube başkanı Metin Aydın ve yönetici arkadaşlarının plaketini başkan yardımcısı Hasan Babur verdi.

NETU Südwest başkanı Uğurlu Soylu ise plaketini başkan yardımcısı Ednan Yılar takdim etti.

Üyelere sunulan avantajların yanı sıra NETU Akademi seminerlerinin bütün şubelerde organize edilmesine ve öncelikli olarak nitelikli eleman açığı ve dijitalleşme konularının ele alınması kararlaştırıldı.

Toplantının devamında Yöneticiler, Periyodik olarak devam edecek olan Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantılarının hayırlara vesile olmasını dileyerek yemek programı ile istişarelerde bulundular.

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.