NETU Kalifiye Eleman Projesini başlattı

NETU Kalifiye Eleman Projesini başlattı

ABONE OL
21:53 - 03/06/2022 21:53
NETU Kalifiye Eleman Projesini başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İş dünyasının ve bilhassa Türkiye kökenli işverenlerin daima yanında olan ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştiren Avrupalı-Türk İşletmeler Ağı NETU yeni bir projeye imza attı.

Yurt dışından şirketine kalifiye eleman getirmek isteyen işverenlere destek olmak için NETU, proje partnerleri ile ortak çalışma sözleşmesini imzalayarak NETU Fachkräfte projesine start verdi.

İster yurt dışından eleman arayan ister bulduğu elemanı Almanya’ya getirmek isteyen şirketler, böylece profesyonel bir zeminde yardım alma imkanına sahip olacaklar.

Bu alanda yıllardır birikim ve tecrübesi ile öne çıkan Alexion Management Partners ve Manzel-Yerlikaya Hukuk ofisi ile başlatılan NETU Fachkräfte projesinin Medya partnerliğini de METROPOL FM yapmakta.

Projeye dair detaylı tanıtımın 7 Haziran da Berlin Sanayi ve Ticaret Odasının büyük salonunda yapılacağını bildiren NETU Berlin Başkanı Bülent Göktekin, sözleşmelerin imzalanmasıyla projenin iş dünyası için hayırlı olmasını diledi.

Manzel-Yerlikaya Hukuk bürosu adına imzayı Hayriye Yerlikaya-Manzel ve Martin Manzel, Alexion Management Partners adına imzayı Dr. Sezai Kaya, NETU adına imzayı da NETU Berlin Başkanı Bülent Göktekin attı.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.