Minik güreşçilerimiz çok başarılı

Minik güreşçilerimiz çok başarılı

ABONE OL
00:05 - 16/06/2019 00:05
Minik güreşçilerimiz çok başarılı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Minik güreşçilerimiz çok başarılı
Minik güreşçilerimiz, Grekoromen Minikler Berlin Şampiyonası’nda 6 birincilik, 7 ikincilik 3 de üçüncülük alarak, ilerisi için ümit verdiler
A-B-C-D-E gençlerde ve büyükler olmak üzere altı katagoride yapılan müsabakalar iki gün sürdü. Müsabakalarda hem serbest hem de grekoromen stilde yapılan açık enternasyonal güreş şampiyonalarında Berlin Türkgücü kulübünü temsilen mindere çıkan kız güreşçilerimizden Sultan Dikmen, iki haftadır her iki siklette de altın madalya kazandı.
Berlin Tegel – Hatzfeldalle spor salonuda yapılan güreş karşılasmalarında Berlin ve diğer eyaletlerden toplam 147 güreşçi katıldı. Berlin şampiyonasında miniklerde Mehmet Akif Akçin ve Muhammet Ali Dikmen gruplarında en teknik güreşçi seçildiler. Almanya 1. Liginde mücadele eden Berlin temsilcimiz Türk Güreş Kulübü’nün, şampiyonaya sadece bir kaç yabancı kökenli güreşcilerin temsilen katılması akılda soru işaretleri bıraktı.

minik-gures-berl-c.jpg

Açık enternasyonal grekoromen Berlin güreş şampiyonasında kilolarında birincilik madalyası kazanan güreşcilerimiz, Yüksel Baran (Türkgücü), Mehmet Sarı (TürkGüreşKulübü), Muhammet Ali Dikmen (Türkgücü), İsmail Kılıçaslan (Türkgücü), Mehmet Akif Akçın (TürkGüreşKulübü). Kızlarda Sultan Dikmen (Türkgücü).
Final karşılaşmalarında rakiplerine yenilerek ikincilik madalyasıyla yetinen güreşçilerimiz ise Yusuf Solmaz (Türk Güreş Kulübü), Seyfullah Koçulu (Türkgücü), Tarık Durmuş (TürkGüreşKulübü), Muttalip Dikmen(Türkgücü), Muammer Akçin(TürkGüreşKulübü), Eres Uyan(TürkGüreşKulübü), Muhammet Dikmen Can(Türkgücü).
İlk turunda aldıkları bir yenilgiyle minderden üçüncülük madalyası ile yetinmek zorunda kalan güreşçilerimizin isimleri ise Serhat Demir (TürkGüreşKulübü), Ahmet Çelebi(TürkGüresKulübü), Mehti Koçulu(Türkgücü).
Orhan ÖNALDI – ha-ber.com 

minik-gures-berl-b.jpg

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.