Minik güreşçiler göz doldurdu

Minik güreşçiler göz doldurdu

ABONE OL
23:03 - 14/05/2012 23:03
Minik güreşçiler göz doldurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Minik güreşçiler göz doldurdu
Mecklenburg- Vorpommern eyaleti Torgelow kentinde yapılan Enternasyonal güreş turnuvası’nda Berlin Türk Güreş Kulübü’nün minik güreşçileri minderde beş altın, üç gümüş madalya kazanarak ilerisi için istikbal vadettiler
Hafta sonu Mecklenburg -Vorpommern eyaleti Torgelow kentinde düzenlenen minikler C-D kategorisinde grekoromen sitilde yapılan güreş turnuvasına Danimarka, Polonya, Çekoslovakya ve Almanya’nın muhtelif şehirlerinden toplam 145′ minik güreşçi katıldı.
Müsabakalara Türk Güreş kulübü sekiz güreşçiyle katıldıkları karşılaşmalarda beş birincilik ve üç de ikincilik madalyası kazanırken rakiplerine minderde adeta göz açtırmadılar.
Grekoromen güreş turnuvasında alınan teknik sonuçlar şöyle: 28 kilo Tolgahan Önder, 31 kilo Buğrahan Önder, 34 kilo Serdar Durmuş, 38 kilo Burak Keskin ve 60 kilo Mehmet Sarı, minderdeki üstün performanslarını sergileyen güreşçiler olarak altın madalya kazandılar. Diğer tarafta 54 kilo Oruçbey Alkaş, 50 kilo Emre Özmen ve 31 kilo Emirhan Tilki, final karşılaşmalarında rakipleri karşısında başarılı olamayarak gümüş madalyayla yetinmek zorunda kaldılar.
ha-ber.com / Orhan ÖNALDI / Berlin 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.