Mike Tyson'u Türk temsil edecek

Mike Tyson'u Türk temsil edecek

ABONE OL
13:50 - 24/04/2012 13:50
Mike Tyson'u Türk temsil edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Mike Tyson’u Türk temsil edecek

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük boks efsanelerinden biri olan Mike Tyson, Avrupa temsilciliğini bir Türk’e emanet etti

Avrupa ve Türkiye’den Mike Tyson’a ulaşmak etkinliklerinde göreve vermek isteyenlerin Erol Ceylan üzerinden Tyson ile irtibata geçmeleri gerektiğini bildiren yaşayan efsane boksör Mike Tyson, ‘Erol çok güvendiğim başarılı bir promotör aynı zamanda da başarılı iş adamıdır. Beni ondan daha iyi temsil edecek birisini tanımıyorum ve bu yüzden bu görevi kendisine teslim ediyorum’ dedi.  
Tyson: ‘Erol’a güvenim sonsuz’
Tyson’un Avrupa ve Türkiye temsilciliğini alan EC Boks Şirketinin Promotörü ve başarılı iş adamı Erol Ceylan, Mike Tyson ile iş ilişkisinin dışında iyi bir dostluğunun da olduğunu belirterek, ‘Mike Tyson, güvenilir, sözünün eri ve yiğit bir insandır. Ringlerdeki kişiliğinin aksine özel hayatında çok mütevazi bir şahsiyettir. İnsanların ona olan aşırı ilgisi Tyson’u bunalttığı için bazen medyaya olumsuz görüntüler yansımaktadır ancak kendisini tanıyanlar ne kadar yufka yürekli olduğunu bilirler. Tyson bana güvendiği için Avrupa ve Türkiye diyaloglarını benim yürütmemi istedi. Avrupa ve Türkiye’den Tyson ile irtibata geçmek isteyen veya onunla reklam, TV görüşmelerinin yanı sıra etkinliklerine davet ve bunun gibi çalışmalar yapmak isteyen şirketler olursa bu konuda görüşmeler yapabiliriz’ şeklinde konuştu.  
Başarıl iş adamı ve boks adamı
Hamburg doğumlu olan Erol Ceylan, üç yıldan beri eski Avrupa Şampiyonu Oktay Urkal ibe birlikte kurdukları EC Boks Şirketi’nin yönetimini yapıyor. Kısa sürede dünyanın zirvesine yükselen EC Boks şirketinde şu ana kadar 17 boksörü bulunan Ceylan, kısa süre içerisinde Avrupa ve dünyanın en büyük boks şirketleri arasına girmeyi başardı. Boksörleri arasında dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu ve diğer birçok şampiyonluklar bulunuyor. Bunun yanı sıra Almanya çapında başarılı bir iş adamı da olan Ceylan, Yozgatlı babanın Kayserili annenin çocuğu olarak 1972 yılında Hamburg’da dünyaya geldi. Çocukluğu Türkiye’de geçen Ceylan, 6 yaşında geldiği Almanya’da okulunu bitirerek çeşitli şirketler kurdu ve bugün Holding sahibi konumunda bulunuyor.  
Hedefimiz Türk boksuna hizmettir
Erol Ceylan, 11 Mayıs gecesi Alamanya’nın Göppingen kentinde gerçekleştireceği gecede dünya şampiyonluğu eleme maçını organize edecek. Bu geceyi dünyanın dev boks şirketleri arasında gösterilen Universum Box ile birlikte düzenleyecek. Gecede eski Dünya Şampiyonumuz Fırat Arslan, Rus boksör Alexander Alekseev’e karşı dünya şampiyonluk eleme maçına çıkacak. Ayrıca Gökalp Özekler’de Avpura Şampiyonluk karşılaşmasına çıkacak. Hedefinin Türk boksuna sahip çıkmak olduğunu belirten ünlü iş adamı ve Promotör Erol Ceylan, ‘Burada bulunan Türk boksör ve antrenörlerimizle birlikte büyük bir güç oluşturduk. Dünya çapında boksörlerimizin başarılı olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Harika bir çalışma ortamımız ve mükemmel boksörlerimiz var ve hedefimiz dünyanın zirvesine Türk bayrağını dikerek istiklal marşımızı okutturmaktır. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz’ şeklinde konuştu.

ha-ber.com / Vedat Alyaz / Stuttgart 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.