Meşhur Alman Otelci: ‘Kongreler ve Büyük Toplantılar Çok Hızlı Geri Dönecek’

Meşhur Alman Otelci: ‘Kongreler ve Büyük Toplantılar Çok Hızlı Geri Dönecek’

ABONE OL
16:34 - 23/02/2021 16:34
Meşhur Alman Otelci: ‘Kongreler ve Büyük Toplantılar Çok Hızlı Geri Dönecek’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Würzburg’daki Hotel Rebstock’un sahibi Christoph Unckell’e göre pandemi biter bitmez otellerdeki konferans ve toplantı salonlarının yeniden eskisi gibi dolacak.

Würzburg’daki Hotel Rebstock’un sahibi Christoph Unckell, kişisel temasların, etkinliklerin, ticaret fuarlarının tekrar geri döneceğinden emin.

Dijital etkinlikleri, toplantıları çok yorucu buluyor. Bu tür toplantılar pandeminin bitiminden sonra azalacaktır.

Video konferansların ve benzeri toplantı imkanlarının kişisel olmadığını düşünen Christoph Unckell „çoğu zaman katılımcıların sadece baş harflerini görüyorsunuz, konuştuğunuz kişinin yüzünü bile tam seçemediğiniz bu görüşmeler yavaş yavaş cazibesini kaybedecek, konuştuklarınızın, aktarmaya çalıştıklarınızın dinlendiğinden bile emin olamıyorsunuz böyle dijital toplantılarda. Ayrıca diğer insanlarla bir konferansta yaptığınız küçük sohbetlerde kayboldu. Bu aynı ortamdan bulunup karşılıklı yapılan sohbetler çok önemlidir, zira çözümlerin birlikte geliştirildiği yüz yüze aynı ortamda temas, beyin jimnastiği fikir üretmenin yolufur, fiziki olarak bir araya gelmektir” dedi.

İletişimde içerik, ses ve beden dili birlikte çalışır. Şüphe duyulduğunda, çok fazla iletişim bilgisi kaybolduğu için yanlış anlamalar ve yanlış yorumlar ortaya çıkar. Toplantılar sadece bilgi aktarmakla ilgili değil, kişisel temas, değişim ve doğrudan iletişimle ilgilidir. Yüz yüze etkinlikler daha etkilidir ve netice getirir ve daha iyi sonuçların daha hızlı alınmasını sağlar.

Tamamen sanal toplantı ve görüşme imkanlarının uzun vadeli olarak beklenen neticeleri vermeyecektir.

Bunun yanında kültürel alanlar, tiyatrolar, konserler ve müzeler insanlar için çok önemlidir. Her şeyin sanal olarak gerçekleşebileceğini düşünen biri, eğitimin duygusal düzeyde de gerçekleştiğini hesaba katmaz. Ve Zoom toplantılarında bunu başarmak neredeyse imkansızdır. (Tourexpi)

Resim: © Tourexpi

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.