Merkel yarın Türkiye'ye geliyor

Merkel yarın Türkiye'ye geliyor

ABONE OL
23:24 - 23/01/2020 23:24
Merkel yarın Türkiye'ye geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya Şansölyesi Merkel, yarın AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelecek.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak yarın Türkiye’ye “çalışma ziyareti”nde bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdoğan ile Merkel’ın görüşmesinde iki ülke ilişkilerinin yanısıra “Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası meselelere ilişkin fikir alışverişi”nde bulunulacak.

Açıklamada, görüşmede “Almanya’nın temmuz ayı itibarıyla başlayacak Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanlığı çerçevesinde, Türkiye-AB ilişkileri, katılım süreci, Gümrük Birliği’nin güncellenmesi ve vize serbestisi konularının ağırlıklı olarak ele alınacağı” kaydedildi.

Merkel ile Erdoğan’ın Türk-Alman Üniversitesi’nin yeni eğitim ve sosyal tesis binalarının resmi açılışını da yapması bekleniyor.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.