Meksika’da Salgın Kaynaklı Ölümler Yüzde 60 Daha Fazla

Meksika’da Salgın Kaynaklı Ölümler Yüzde 60 Daha Fazla

ABONE OL
23:02 - 01/07/2021 23:02
Meksika’da Salgın Kaynaklı Ölümler Yüzde 60 Daha Fazla
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Bazı ülkelerde salgının ağır kayıpları, yeniden yapılan çalışmalar ve değerlendirmelerle ortaya çıkıyor. Bu ülkelerden biri de Meksika oldu. Meksika’da Corona virüsü salgını kaynaklı can kaybı sayısının bugüne kadar açıklanandan yaklaşık yüzde 60 daha fazla olduğu ifade edildi.

Meksika Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan yeni verilere göre, ülkede Corona virüsü salgını nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı bilinenin aksine çok daha fazla.

Meksika’da salgının başlangıcından bugüne kadar 221 bin 647 kişi hayatını kaybetti. Ancak yeni açıklanan rakamlara göre gerçek can kaybı sayısının 351 bin 376 olduğu ifade edildi. Bu veriye göre ülkede hayatını kaybedenlerin sayısı, ilk açıklanan sayıdan yüzde 58,5 daha fazla.

Meksika’da son 24 saatte de 6 bin 105 yeni vaka tespit edilirken 244 kişi hayatını salgın nedeniyle kaybetti.

VOA tarafından geçilen Meksika’da Salgın Kaynaklı Ölümler Yüzde 60 Daha Fazla haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Meksika’da Salgın Kaynaklı Ölümler Yüzde 60 Daha Fazla haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Meksika’da Salgın Kaynaklı Ölümler Yüzde 60 Daha Fazla haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.