0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Marmara Denizi’nde Gemi Faciası ve Sosyal Medyada Yapay Zeka Hamlesi

Marmara Denizi’nden; burada, İmralı Adası’nın güneybatısında kum yüklü olduğu tahmin edilen ve 6 mürettebatı bulunan 69 metre boyundaki bir kargo gemisi battı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın verdiği bilgiye göre, Batuhan A isimli gemiden sabah 06.32’de acil durum sinyali alındı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor, bölgede 3 metre yüksekliğinde dalgalarla mücadele edilirken, Bandırma’dan gelen 3 gemiyle desteklenen çalışmaların sonucu merakla bekleniyor.

İkinci haberimiz ise teknoloji dünyasından; Meta, Facebook, Instagram ve Threads platformlarında yapay zeka tarafından oluşturulan görselleri tespit edip etiketleyecek bir teknolojiyi devreye sokacağını duyurdu. Bu hamle, yapay zeka görsellerinin kötü amaçlı kullanımıyla mücadelede yeni bir adım olarak görülüyor. Meta’nın üst düzey yöneticisi Nick Clegg, yapay zekayı etiketleme sisteminin yakın aylarda daha geniş bir kullanıma sahip olacağını belirtti.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen 15 Şubat 2024 Haber Özetleri | Marmara Denizi'nde Gemi Faciası ve Sosyal Medya Yapay Zeka Hamlesi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. 15 Şubat 2024 Haber Özetleri | Marmara Denizi'nde Gemi Faciası ve Sosyal Medya Yapay Zeka Hamlesi haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.