Marcus König : Gelecek için esnek ekonomiye ihtiyacımız var

Marcus König : Gelecek için esnek ekonomiye ihtiyacımız var

ABONE OL
21:26 - 05/03/2020 21:26
Marcus König : Gelecek için esnek ekonomiye ihtiyacımız var
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bavyera’da ,15 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylar, tanıtım toplantılarına hız verdi.

CSU ’nun Nürnberg büyükşehir belediye adayı olan Marcus König, ekonomiye katkı sağlayan Türk işverenlere teşekkür etti.

Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği (TİAD) öncülüğünde, Mevlana Lokantası sahibi Ahmet Can’ın sponsorluğunda yapılan Mevlana’daki toplantıda konuşan CSU’ nun Anakent Belediye Başkan adayı Marcus König, geçen yıl 480 milyon vergi ödendiğini bu nedenle ekonomiye katkı sağlayan Türklere teşekkür ettiğini belirtti.

EMRE HIZLI SUNDU

Türk Sivil Kuruluş başkan ve temsilcileri ile çok sayıda işveren vatandaşlarımızın katıldığı toplantıyı TİAD eski başkanı Avukat Emre sunarken, Marcus König şunları söyledi:

“Coronavirüs nedeniyle Nürnberg’de dört büyük fuar iptal edildi. Otellerin zararı 40 Milyon Euro’yu buldu. Toplu taşıma ücretleri pahalı, seçilmem halinde bu ücretleri makul bir seviyeye indireceğim. İnşaat izinlerinde hızlılık sağlayacağım. İnşaatlarda izinleri özel ve ticari olarak ikiye ayırmamız lazım. Konut sorunlarına eğileceğiz ve bu sorunla birlikte kreş sayılarını arttıracağız.”

YEŞİL ALANLARI ÇOĞALTACAĞIZ

Marcus König ,konuşmasında yeşil alanların önemine dikkat çekerek,bu alanları çoğaltacaklarını söyledi. König, Toplu ulaşım fiyatlarının da aşağı çekileceğini belirterek, kazanç vergilerinin indirilmesine ve arttırılmasında karşı olduğunu anlattı.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.