Manavgat TSO, OSB’nin tapusunu aldı

Manavgat TSO, OSB’nin tapusunu aldı

ABONE OL
09:26 - 25/11/2021 09:26
Manavgat TSO, OSB’nin tapusunu aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılacağı arazinin tapusunu aldı.

MATSO ve Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB’nin yapılacağı arsanın devrini Maliye Hazinesinden aldıklarını belirterek tüm çalışmaları aşama aşama gerçekleştirip OSB’yi faaliyete geçireceklerini bildirdi.

Hacıobası mahallesinde Manavgat OSB’nin yapılacağı arsanın devri Manavgat Tapu Müdürlüğünde yapılan protokol ile gerçekleşti. MATSO ve Manavgat OSB Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile Manavgat Milli Emlak Müdürü Bekir Arlı arasında Maliye Hazinesine ait arazinin Manavgat OSB’ye satış sözleşmesi imzalandı.

OSB’yi faaliyete geçirmek için sona doğru yaklaştıklarını belirten Güngör, şunları kaydetti.

‘’Nazım imar planı, uygulama imar planı yapımı, parselasyon haritası yapımı, alt yapı tesislerinin yapımı ve son olarak oluşan parsellerin yatırımcılara tahsisini gerçekleştireceğiz. OSB’nin faaliyete geçmesi ile ekonomi, istihdam ve ihracata çok büyük katkılar sağlayacak. Kentin geleceği açısından ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi için OSB çok önemli. OSB kurulması ile kent olarak hem ekonomimiz çeşitlenerek güçlenecek ve üretim, istihdam ve ihracata katkı sağlayacaktır. Üretimin artması ile Manavgat ekonomisi daha da güçlenecektir.”

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.