Mahir Oral dünya şampiyonluğunu istiyor

Mahir Oral dünya şampiyonluğunu istiyor

ABONE OL
00:38 - 16/06/2019 00:38
Mahir Oral dünya şampiyonluğunu istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Mahir Oral dünya şampiyonluğunu istiyor
WBA Kıtalararası Orta Siklet Boks Şampiyonu olan “Aslan” lakaplı Türk boksör Mahir Oral, dünya şampiyonluğu için yeniden ringe çıkmak istediğini söyledi

Hamburg’un Rothenburgsort ilçesindeki bir lokantada avukatı Philipp von Mettenheim ve antrenörü Bülent Başer ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Mahir, “Dünya şampiyonluğu için ringe çıkmak istiyorum. Yakın gelecekte hedefim dünya şampiyonu olabilmek. Şu an Türkiye’den, Almnaya’dan ve Amerika’dan teklifler var. Yeni ekibimle birlikte bundan sonra gelen teklifleri değerlendireceğim” dedi.
mahir-oral-duny-samp-b.jpgArena Boks Kulübü ve menajeri Ahmet Öner ile yollarını ayırdığını hatırlatan Mahir, “Biz Arena ile olan anlaşmamızı tek yönlü olarak feshettik. Avukatım aracılığıyla defalarca mektup ve elektronik posta mesajı gönderilmesine rağmen, karşı taraftan herhangi bir tepki gelmedi. Verilen süre aşıldı. O nedenle hakkımızı kullanarak, tek yönlü olarak anlaşmayı feshettik” diye konuştu.
Mahir, bundan sonra menajerliğini kendisinin üstlenmek istediğini belirterek, “Avukatım Mettenheim, antrenörüm Bülent Başer, danışmanım Mehmet Ali Sayer ve özel korumamı üstlenecek ağabeyim Deniz ile birlikte kendi maçlarımı organize edeceğim. Önce elimde bulunan WBA Orta Siklet Kıtalararası Şampiyonluk kemerimi koruma maçı, ardından da ya hazırlık ya da dünya şampiyonluk maçı için ringe çıkmaya hazırlanıyorum” dedi.
Antrenör Başer de Mahir’in yetenekli ve tekniği yüksek bir boksör olduğunu belirterek, “Mahir, şimdiye kadar aldığı kemerlerle yeteneğini defalarca kanıtladı. Dünya Şampiyonluğu maçında geçen yıl aldığı yenilginin, antrenör ve hazırlık hatasından kaynaklandığına inanıyorum. Ben kendime güveniyorum. Mahir ile birlikte bu eksikliklerimizi giderirsek onun dünya şampiyonu olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Başer, Mahir ile haftada 4 kez antrenman yaptığını ifade ederek, Mahir’i en üst düzeye çıkarmayı hedeflediğini kaydetti. (aa)
Süheyla KAPLAN – Hamburg 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.