Mahir Oral 2010 yılının ilk maçını kazandı

Mahir Oral 2010 yılının ilk maçını kazandı

ABONE OL
00:24 - 16/06/2019 00:24
Mahir Oral 2010 yılının ilk maçını kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Mahir Oral 2010 yılının ilk maçını kazandı
Dünya Kıtalararası Dünya Boks Konseyi (WBC), Kıtalararası Orta Siklet Şampiyonu Mahir Oral zorlandığı maçta İtalyan rakibi Fabio Liggieri’yi puanla 2- 1 yendi
Arena Boks Kulübü’nün Kugelbake Spor Salonu’nda düzenlediği galada ringe çıkan Mahir Oral sekiz raund boyunca istediği gibi dövüşemedi. Rakip boksörün sürekli sarılması ve zaman zaman boks kurallarını ihlal etmesi Mahir Oral’ı zor duruma düşürdü. Tecrübeli boksö Mahir Oral rakibine oranla daha net vuruşlar yaptı. Maç sonunda iki hakem Oral’ı önde değerlendirirken bir hakem de her iki boksöre de eşit puan verdi. Böylece Mahir Oral 2010 yılının ilk maçını puanla kazandı.
Basın toplantısında konuşan Mahir Oral “Benim için çok zor bir maç oldu. Son haftada yakalandığım soğuk algınlığının yanı sıra rakip boksörün de sürekli sarılarak tabir yerindeyse temiz dövüşmemesi istediğim dövüş çizgisini yakalayamama neden oldu. Ama burada herkese söz veriyorum Mart ayında yapılacak maçta daha farklı bir Mahir görecekler” dedi.

mahir-2010-ilk-mac-b.jpg

Öte yandan yine aynı galada ringe çıkan Trabzonlu ağır siklet boksör Yakup Sağlam Rus boksör Yuri Lunev’i ikinci rauntta nakavt etti. Sağlam profesyonel kariyerinde ringe çıktığı 23 maçın 21’i nakavt olmak üzere tamamını kazandı. (aa)
Süheyla KAPLAN – Cuxhaven 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.