Lufthansa için Korona bitti

Lufthansa için Korona bitti

ABONE OL
14:20 - 14/02/2022 14:20
Lufthansa için Korona bitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Omikron dalgasından sonra yolculuk dalgası bekleniyor.

Almanlar tatile hazır

Tur operatörü TUI ve Almanya’nın milli havayolu Lufthansa için korona çoktan bitti. Yüksek doluluk oranından memnun olan Lufthansa, özel seferlerle tatil sezonuna hazırlanıyor.

Lufthansa Yönetim Kurulu üyesi Harry Hohmeister, BILD am SONNTAG’a şunları söyledi: “Paskalya, Pfigsten ve yaz için tatil uçuşlarına yönelik talepte güçlü bir artış görüyoruz. Seyahat etme arzusu harika ve iki yıllık pandeminin ardından yapılacak çok şey var.”

Avrupa’daki bireysel turist rotalarındaki rezervasyonlar, pandemi öncesine göre üç kat daha yüksek. Lufthansa yoğun talep karşında artık Frankfurt’tan Palma de Mallorca, Faro (Algarve), Madeira ve Larnaka’ya (Güney Kıbrıs) ekstra uçuşlar sunuyor.

TUI’de satışlardan memnun. TUI grubu, pandemi öncesi zamanlardaki gibi bir rezervasyon yoğunluğu yaşıyor.

Korona başladığından beri ilk kez Mayorka’da yaklaşık 1000 otelin tamamını tekrar sunuyor.

TUI Almanya Müdürü Stefan Baumert: “Güneşe ve denize duyulan hasret artık Akdeniz’e yönelik kısa vadeli talebi de canlandırıyor. Cuma günü, ilk kendi uçaklarımız önceki yıllara göre sezon olarak dört hafta önceden Mayorka’ya uçtu.“

Baumert’e Bild gazetesine yaptığı açıklamada, “Yunanistan şu anda özellikle talep görüyor. Pandemiden önce, Ege adalarında TUI grubu olarak yaklaşık 2,8 milyon misafirimiz vardı ve bu yıl üç milyondan fazla tatilci bekliyoruz.” dedi. Resim: © Lufthansa Group

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.