Lübeck`de Muhabbet rüzgârı esti

Lübeck`de Muhabbet rüzgârı esti

ABONE OL
23:22 - 23/08/2021 23:22
Lübeck`de Muhabbet rüzgârı esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Lübeck yakınlarında bulunan Stockelsdorf’ta Sedat Erdoğan’ın işlettiği nezih Elit Event Hall salonunda Türkischer SV Lübeck takımı 40 yılını coşkuyla kutladı. Muhteşem güzellikte geçen kutlamaya, takımın kurucuları arasında yer alan Hakkı Yiğit, işadamları Ömer Filiz, Yasin Göreli olmak üzere futbolcular, yöneticiler ve misafirler katıldı.

Programda sahne alan Poyraz Akgül konukları coşturarak gönüllerince eğlenmelerini sağladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz olarak sahneye çıkan, işletmeci Sedat Erdoğan’ın yakın arkadaşı olan sanatçı Muhabbet geceye damga vuran isim oldu.

Sie liegt in meinen Armen“parçasıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan sanatçı Muhabbet, büyüleyici sesi ve etkileyici sahne performansı ile etkinliğe katılanları adeta mest etti.

YARIŞMA VE TOMBALA ÇEKİLİŞİ

Takımın kuruluşunun 40 yıl kutlamasında futbol takımında oynayan futbolcular arasında yapılan en fazla top sektirme yarışması geceye renk kattı. Futbolcular Mert Büyükdemir, Rıza Karadaş ve Mustafa Bayırcı arasında heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmanın sonucunda topu ayağında 63 kez sektiren Mert Büyükdemir 1’nci oldu. Çok küçük yaşlardan itibaren Almanya’da başarıyla sahne alan ve geçmiş dönemde değişik takımlarda kendisi de top koşturmuş olan Poyraz Akgül yarışmaya katılan genç futbolculara jest yaparak hediye kuponu taktim etti.

Ayrıca takımın dönüşümlü olarak başkanlığını yapan Ender Ergin ve Ferdi Çörbayram gelen konuklarla tek tek ilgilenerek, zengin tombala çekilişi için masaları dolaşarak satış yaptılar.

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.