Las Vegas’ta üniversite kampüsünde silahlı saldırı

Las Vegas’ta üniversite kampüsünde silahlı saldırı

ABONE OL
22:35 - 06/12/2023 22:35
Las Vegas’ta üniversite kampüsünde silahlı saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’de okullarda yaşanan silahlı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de saldırının adresi Las Vegas’taki Nevada Üniversitesi kampüsü oldu. Olayda kurbanların olduğu bilgisi paylaşıldı ancak ayrıntı verilmedi. Polis öğrencilerden bulundukları yerleri terk etmemelerini istedi.

Las Vegas Polisi, X platformu hesabından yaptığı paylaşımda, üniversite kampüsünde silahlı saldırı olduğu ihbarı üzerine olaya müdahale ettiklerini duyurdu. Paylaşımda, olayda kurbanların olduğundan bahsedilirken, halktan bölgeden uzak durması istendi.

Çok sayıda polisin olay yerine gittiği görüldü. Polis saldırganın yerinin tespit edildiğini ve öldüğünü açıkladı. Ancak saldırganın polis tarafından vurulup vurulmadığına ilişkin henüz bilgi paylaşılmadı.

Polisin olayla ilgili kısa bir süre sonra basın açıklaması yapması bekleniyor.

Görgü tanığı öğrenciler, okul içerisinde ve öğrenci birliği binasında silah sesleri duyduklarını, polisin olay yerine gelmesinin ardından kendilerini elleri havada şekilde süratle tahliye ettiğini anlattı.

Okulun resmi X hesabından yapılan açıklamada da, silahlı saldırı vakası doğrulandı ve polisin olaya müdahale ettiği açıklandı. Paylaşımda, bunun bir tatbikat olmadığı, gerçek bir saldırının yaşandığı ifade edilirken, öğrencilere gizlenmeleri çağrısında bulunuldu.

VOA tarafından geçilen Las Vegas’ta üniversite kampüsünde silahlı saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Las Vegas’ta üniversite kampüsünde silahlı saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Las Vegas’ta üniversite kampüsünde silahlı saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.